Tajna Tajne

Uvod u Tajnu Tajne

Možeš ostvariti što god poželiš!

TajnaTajne-Uvod-Zlatni-kljuc

Knjiga “Tajna Tajne”, koju sam napisao 2008. godine kao materijal za Radionicu pod istim naslovom, daje vam celokupnu, odmah primenjivu tehniku. Možete je čitati ili downloadovati potpuno besplatno na ovom sajtu.

Uvodna napomena

Uvodna-napomena-kompilacijaOva knjiga i CD za opuštanje su mešavina sastavljena iz raznih izvora, knjiga, blogova, video isečaka i sopstvenog iskustva. Sve je to zajedno ferminetiralo u mom unutrašnjem prostoru i dalo ovaj konačan proizvod koji je pred vama. Proizvod je lično testiran u praksi i daje odlične rezultate.

Pažljivo ga pročitajte i primenjujte. Zaslužujete da imate sve što želite – učinite da se to i ostvari!

ŠTA JE TAJNA STVARNOSTI?

Zaslužujete da imate sve što želite – učinite da se to i ostvari!

TajnaTajne-Zemlja-ravna-ploca
ŠTA JE TAJNA STVARNOSTI?

„Stvarnost je iluzija - ali vrlo uporna“ Albert Ajnštajn

Pre nego što je i u Indiji TV ukrao deci igru i detinjstvo, postojali ljudi koji su išli od sela do sela i deci pričali priče, bajke i stare Indijske mitove. Selo bi preuzelo brigu o njima, davalo im smeštaj i hranu a oni bi sakupljali decu i učili ih i zabavljali. Posle bi oni išli dalje u druga sela.

ZAKON PRIVLAČENJA

Zaslužujete da imate sve što želite – učinite da se to i ostvari!
TajnaTajne-law-of-attraction
ZAKON PRIVLAČENJA

Zakon privlačenja je osnova tajne Ostvarenja. Suština je sledeća:

„Slično privlači slično“

Kasnije će biti više detalja o tome zakonu i kako on radi.

Trojka: Svest, Podsvest, Biće

SVEST, PODSVEST, BIĆE

Tajna Tajne-TrojkaDa ne bi bilo zabune, u ovoj knjizi termini svest i podsvest (podsvesno, nesvesno, svesno) se koriste u psihološkom smislu a ne duhovnom. Kada se ti termini upotrebljavaju u duhovnom smisluu to će biti ili naglašeno ili će biti očigledno.

KAKO OSTVARENJE RADI

TajnaTajne-molitvaJasno je da se odluka da želimo da se nešto (bogatstvo, zdravlje, veza) ostvari donosi u svesti.

Svest može doneti odluku da nešto želi, može započeti proces ali svest nije ta koja može učini da se želja materijalizuje. To može učiniti samo onaj deo vas koji je u kontaktu sa Univerzumom i na taj način sa svim drugim ljudima.

SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA

SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA
806b-TajnaTajne-Egipatska-grobnica
Videćemo sada koji su koraci neophodni da bi postupak Ostvarenja započeo. Ipak, važno je naglasiti da je lako znati potrebne korake ali da je važnije da se pravilno izvode.

Moram naglasiti da je preciznost u izvođenju postupka od ključne važnosti. Molitve i rituali moraju biti izvođeni sa krajnjom preciznošću.

PREUZMITE KONTROLU

PREUZMITE KONTROLU
807-TajnaTajne-Preuzmite-kontrolu
Pre svega trebamo naučiti kako da kontrolišemo svest. Kako što je bilo rečeno, svest je ta koja započinje i kontroliše postupak Ostavrenja. Stoga, apsolutno je najvažnije (i najteže) da „kontrolišete svoje misli i reči“

U skoro svakoj religiji je veliki naglasak na tome šta mislite i šta govorite. I ne samo da je važno šta vi kažete drugima, nego je još važnije kako vi govorite sebi.

BUDITE U „SADAŠNJEM TRENUTKU“

BUDITE U „SADAŠNJEM TRENUTKU“

tajnatajne-self-controlNe mogu da dovoljno naglasim važnost „sadašnjeg trenutka“ (Ponavljam: pročitajte „Moć sadašnjeg trenutka“ i „Novu zemlju“. Verujte da znam šta vam govorim). To je deo mnogo šire priče o našem duhovnom rastu i ovde se ne možemo dublje u to upuštati. A ovih nekoliko kratkih napomena shvatite vrlo ozbiljno i znajte da sam ih lično proverio da taj pristup prisutnosti u sadašnjem trenutku primenjujem u svakodnevnom životu.

OPUSTITE SE I RAZBISTRITE UM

Opustite-se-JadrankaOPUSTITE SE I RAZBISTRITE UM

Kada naučimo kako da kontrolišemo misli i emocije, treba da naučimo kako da opustimo telo i um (Vežbajte jogu).

Komunikacija između svesti i podsvesti dešava se tek kada smo potpuno opušteni i kada je logički um isključen.

Opuštanje je način kako da ugasimo logički um i otvorimo vrata ka podsvesti.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.