Tantra tehnika O.S.M.E.H. III deo: M-mera

Kategorija:

510-4a-OSMEH-metar-jogif_copyE, sada da vidimo šta ćemo sa tom svesnošću (o kojoj je bilo reči u prošlom nastavku), sa tim posmatranjem doživljaja, na praktičnom nivou. Drugim rečima, za tren ćemo ostaviti po strani univerzalno, duhovno značenje svesnosti i osmotriti kako to možemo da iskoristimo za našu ‘svrhu’.

U ovom našem O.S.M.E.H.-u, ‘M’ je ‘mera’ i ‘merenje’ i ‘monitoring’ stepena uzbuđenja. Ovo nije samo naučni eksperiment nego i vrlo praktičan alat za to šta te uzbuđuje i na kom si nivou uzbuđenosti. Kada znaš ‘gde si’, možeš spontano da produžavaš igru i zadovoljstvo i svoje i partnera. Tada možeš preuzeti odogvornost za sopstveno zadovoljstvo i voditi igru tako da se zaista uzbudiš ali da ipak ne odeš iznenada predaleko.

To nije crno-belo nego je više kao duga. Situacije koje nas naglo uzbude nam nisu uvek poznate i nismo ih uvek svesni pa ovaj metod ima zaista veliku vrednost.

Ova ‘Tabela stepena uzbuđenja’ nije isto što i tvrdoća erekcije jer se ejakulacija može desiti i sa slabom erekcijom. Ne?

Evo kao sam ja to opisao, Mera od 1 – 10:

0. ‘Mrtav hladan’ Smile.

1. Trnci na dnu penisa ili u mošnicama510-4b-OSMEH-par-jogif

2. Mali povremeni znaci zadovoljstva

3. Počinje zagrevanje i osećaš se dobro

4. Stalni niski nivo uzbuđenja

5. Zadovoljstvo raste, sve je bolje

6. Metabolizam se ubrzava, sve sam više u ‘tome’ i ne želim stati.

7. Sve veća težnja ka zadovoljstvu, sve brži dah

8. Sve jači žamrci iznutra, kao da počinje da teče struja u telu, tabani i dlanovi se znoje, čini se kao gubim moć odlučivanja o ejakulaciji.

9. Intezivno zadovoljstvo, nekontrolisane kontrakcije

9.9.Put bez povratka; započela je faza emisije semena u uretru

10. Ejakulacija

510-4c-OSMEH-tresnje-jogifKako budeš vežbao, naučićeš da meriš gde si na lestvici rasta uzbuđenja ka tački bez povratka. Moraš jako pažljivo da pratiš kako se krećeš po tim lestvicama jer ti se vrlo često čini kako se sigurno krećeš i da si daleko ‘kritične tačke’, kako sve imaš pod kontrolom, kad – hop! Iznenada počinju nekontrolisane kontrakcije i eto te na putu bez povratka. Znači, vežbe (individualne ili zajedničke) trebaju ići kao tome da vidiš koliko blizu možeš doći tački 9.9 a da ne ‘svršiš’. Vežbaj, (samo)zadovoljavaj se ponovo i ponovo….. Ako želiš da čitaš više pogledaj knjigicu!

JogiF