Tantra tehnika O.S.M.E.H. IV deo: E-energija

Kategorija:

OSMEH-Ea-jogifPošto nas je priroda tako usmerila, većina nas je isprogramirana da juriša na veliko O, zato na ljubavno igralište dolazimo sa namerom da se što pre oslobodimo seksualne energije kroz genitalnu eksploziju. Tako smo to zamišljali, tako se o tome priča, tako to izgleda na pornićima, tako se to nama dešava…. Vrlo je malo sretnika koji su uvedeni u tajnu viših dimenzija svetosti seksa. Ova knjigica treba da i tebe uvede u te tajne.

Dakle, umesto da navaljuješ ka cilju dok ti uzbuđenje raste, pokušaj da širiš i dižeš energiju ka gore, svuda po celom telu i da joj pustiš da te nosi sve više i više ka sve većem zadovoljstvu. To, kao (a možda i nije ‘kao’) da ti puni mozak Kosmičkom energijom. Ali pošto tu energiju nećeš osloboditi, rasuti, to zadovoljstvo onda traje i traje.

Kako ti učiniti. Najednostavnije rečeno, dižeš energiju duž kičme sa dna kičme gde se nalazi Prvi energetski centar (čakra) ka gore i širiš je po celom telu. Ta se energija spontano širi sama dok primenjujemo tehnike prisutnosti: posmatranje daha, zvukova, mirisa i pokreta. To nije uvek baš tako jednostavno kao što izgleda ali je uvek poenta da čim se počneš baviti nečim PRISUTNO, tenzija se smanjuje.OSMEH-Eb-jogif

Dakle, ‘E’ znači širenje energije po celom telu. Pa, kuda ide ta energije i šta radi? Energija ide prvo u srce i puni ga ljubavnom energijom. To možete možda i sami osetiti ali će većina žena to sigurno da oseti; seksulanu energiju transformisanu u ljubavnu energiju žene definitivno osete. Možete pokušati da se zagrlite i stavite ‘srce na srce’ i tada će te oboje osetiti to strujanje. Tu je tajna što žene uvek traže osećajne muškarce jer im pune i oživljavaju njihove sopstvene energetske centre.

Energiju podižeš i vizualizacijom kako se kao neki životni sok diže i širi po telu; dišeš duboko stomačno, stiskaš seksualne mišiće sa dna karlice (o tome će još biti reči) i, vrlo bitno, slobodno se oglašavaj prirodnim zvucima, kricima, mečanjem, stenjanjem ili šta ti spontano dođe (nipošto ne foliraj!), pokreći se ritmično, kružno itd. To sve diže energiju i ‘razvlači je’ iz genitalija.

OSMEH-Ec-jogifKao što je bilo napominjano ranije, orgazam se može razdvojiti od ejakulacije i jedan od najboljih efekata ovog širenja energije je učenje kako da se te dve stvari razdvoje. Ako si dovoljno opušten iznutra a jako uzbuđen, može se desiti da se kontrakcije mišića oko prostate ne pokrenu a da se dese snažne kontrakcije pelvičnih mišića koje daju taj divni osećaj orgazma.

To izaziva tkzv. suvi orgazam, dugi niz sporih prijatnih stiskanja mišića bez ejakulacije. To se zove još i ‘implozivni orgazam’ jer se energija vraća nazad u tebe. Nemoj da se razočaraš ako ti to ne uspe kratkom roku. Ponekada su potrebne i godine da se to uvežba.

Najbolja vest u vezi sa time je da, nakon ‘suvog orgazma’, pada uzbuđenje pa možeš nastaviti seks sa novom snagom, povećavajući ponovo brzinu… i tako u nedogled!

JogiF