On-line Kurs za učitelje meditacije, decembar 2021.

On line kurs, naslovna


Škola za joga trenere Joga centra Sombor je počevši od 2013.g. edukovala 247 joga trenera iz dvadeset zemalja. Ove, 2021.g. održan je poslednji takav kurs i od sledeće godine će te kurseve voditi Darko Trajković iz Sarajeva koji sada živi u Nemačkoj.

Svih 12 grupa, Škola za joga trenere Sombor

 

Meditacija je suštinski deo, ne samo obuke budućih joga trenera, nego i sopstvene transformacije i sadašnjih i budućih joga trenera. Bez sopstvene duhovne transormacije – nema pravog joga trenera. Bez poznavanja i primene tehnika meditacije nema kvalitetnog joga treninga i to onda može biti možda samo trening neke joga fiskulture. Suština joge je –  p r i s u t n o s t  a to se postiže meditacijom.

 

Usled ove nesretne epidemija, mnogi razni kursevi se održavaju ON LINE. Kurs za joga trenere nije moguće održavati on-line zbog obimnog tronedeljnog programa i neophodnosti neposrednog kontakta raznih trenera i predavača sa polaznicima kursa.

 

Čas meditacije


Međutim, Kurs za učitelje meditacije je moguće održati i preko Interneta. Inače, Kurs za učitelje meditacije je deo Programa kursa za joga trenere i održavao se svako veče od 20 – 21h. Ukupno je bilo održavano desetak časova.

 

Sada bi smo pokušali održati jedan takav kurs – samo sa ovim segmentom. Dakle, kurs bi se držao u deset dana/časova od po 45 - 60 minuta. U samom Upitniku imate i pitanje koji večernji termin bi vam najviše odgovarao... Mi planiramo da se Kurs održava negde od 19 – 20h ili od 20 – 21h ali ćemo sačekati i vaše odgovore da vidimo kakvi su predlozi.

 

Vreme održavanja

Kurs će biti održan od 6. – 17. decembra ove godine. To su dve nedelje ali bi se Kurs održavao samo ponedeljak do petak, tako da je to ukupno deset časova.

 

Cena

Cena Kursa je 120€. Za uplate do 31. oktobra 2021. polaznici imaju popust od 20% tj. ušteda je 24€ a za uplate do 20.11.2021. popust je 10% tj. 12€. Za one koji se odluče da plate posle ovih datuma, obavezna je rezervacija 30% a ostatak se treba platiti do početka Kursa. Eventualno se ostatak cene od 70% može platiti na dve rate (do kraja godine).

Plaćanje se može izvršiti na račun
 

RAIFFEISEN BANKA AD,

Fabijan Periškić

Rn br 265-4202930-53

i to po prodajnom kursu koji može naći OVDE, ili se može platiti u gotovom u Joga centru.

A evo i podataka za plaćanje iz inostranstva:

1. Za polaznike iz Hrvatske je najzgodnije jer mogu platiti u kunama na moj račun u Hrvatskoj (po prodajnom kursu evra na dan uplate):

PRIVREDNA BANKA ZAGREB – Tekući račun u kunama

FABIJAN PERIŠKIĆ

SAMKA RADOSAVLJEVIĆA 24

25000 SOMBOR, SRBIJA

HR28 2340 0093 2184 4352 6

SWIFT adresa (BIC) Privredna banka Zagreb d.d.: PBZGHR2X

2. Polaznici iz drugih država mogu platite putem PayPal/a, samo klikni (ili mail adresa preuzmi@joga.rs ), ili Wester Union-a (Periškić Fabijan, Sombor, Serbia, Samka Radosavljevića 24) - vi plaćate proviziju, ili putem banke (najskuskuplja verzija, banke naplate proviziju i vama i meni):

RAIFFEISEN BANKA AD

BEOGRAD, RS

FABIJAN PERISKIC

IBAN: RS35265022000000749687

SWIFT CODE: RZBSRSBG

 

Internet
Informacija koji će se program koristiti će biti podeljene naknadno.

Program

Detaljniji, orijentacioni Program - po temama - biće postavljen naknadno.

Diploma

Svi polaznici dobijaju međunarodno priznate diplome (koje će izgledati slično kao ove za joga trenere). Ovo je, inače, jedini ON-LINE kurs za učitelje meditacije, ne samo na našim prostorima, nego verovatno i u celoj Evropi.Diploma


 

U svakom slučaju, ispunite ovaj Upitnik jer on ne obavezuje ni nas ni vas, sve dok se ne plati rezervacija ili ceo Kurs. Međutim, ispunjavanjem Upitnika, pokazujete Nebu svoju odlučnu nameru i možete očekivati da će Nebo pomoći u ostvarenju te vaše želje smiley.

 

Ukoliko imate pitanja, dilema ili komentara, pišite nam na kursmeditacije@joga.rs ili me pozovite na +381652100070 ili na Viber ili porukom na Messinger (Fabijan Periškić)....

Jogif


 

Love & Light,
Jogi Fabijan

Kategorija: 

Uključi u slideshow: 

da
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.