On-line Kurs za učitelje meditacije, decembar 2021.

On line kurs, naslovna


Škola za joga trenere Joga centra Sombor je počevši od 2013.g. edukovala 247 joga trenera iz dvadeset zemalja. Ove, 2021.g. održan je poslednji takav kurs i od sledeće godine će te kurseve voditi Darko Trajković iz Sarajeva koji sada živi u Nemačkoj.

Svih 12 grupa, Škola za joga trenere Sombor

 

Meditacija je suštinski deo, ne samo obuke budućih joga trenera, nego i sopstvene transformacije i sadašnjih i budućih joga trenera. Bez sopstvene duhovne transormacije – nema pravog joga trenera. Bez poznavanja i primene tehnika meditacije nema kvalitetnog joga treninga i to onda može biti možda samo trening neke joga fiskulture. Suština joge je –  p r i s u t n o s t  a to se postiže meditacijom.

 

Usled ove nesretne epidemija, mnogi razni kursevi se održavaju ON LINE. Kurs za joga trenere nije moguće održavati on-line zbog obimnog tronedeljnog programa i neophodnosti neposrednog kontakta raznih trenera i predavača sa polaznicima kursa.

 

Čas meditacije


Međutim, Kurs za učitelje meditacije je moguće održati i preko Interneta. Inače, Kurs za učitelje meditacije je deo Programa kursa za joga trenere i održavao se svako veče od 20 – 21h. Ukupno je bilo održavano desetak časova.

 

Sada bi smo pokušali održati jedan takav kurs – samo sa ovim segmentom. Dakle, kurs bi se držao u deset dana/časova od po 45 - 60 minuta. U samom Upitniku imate i pitanje koji večernji termin bi vam najviše odgovarao... Mi planiramo da se Kurs održava negde od 19 – 20h ili od 20 – 21h ali ćemo sačekati i vaše odgovore da vidimo kakvi su predlozi.

 

Vreme održavanja

Kurs će biti održan od 6. – 17. decembra ove godine. To su dve nedelje ali bi se Kurs održavao samo ponedeljak do petak, tako da je to ukupno deset časova.

 

Cena

Cena Kursa je 120€. Za uplate do 31. oktobra 2021. polaznici imaju popust od 20% tj. ušteda je 24€ a za uplate do 20.11.2021. popust je 10% tj. 12€. Za one koji se odluče da plate posle ovih datuma, obavezna je rezervacija 30% a ostatak se treba platiti do početka Kursa. Eventualno se ostatak cene od 70% može platiti na dve rate (do kraja godine).

Plaćanje se može izvršiti na račun, u gotovom, PayPal, Western Union itd.... o tom – po tom.

 

Internet
Informacija koji će se program koristiti će biti podeljene naknadno.

Program

Detaljniji, orijentacioni Program - po temama - biće postavljen naknadno.

Diploma

Svi polaznici dobijaju međunarodno priznate diplome (koje će izgledati slično kao ove za joga trenere). Ovo je, inače, jedini ON-LINE kurs za učitelje meditacije, ne samo na našim prostorima, nego verovatno i u celoj Evropi.Diploma


 

U svakom slučaju, ispunite ovaj Upitnik jer on ne obavezuje ni nas ni vas, sve dok se ne plati rezervacija ili ceo Kurs. Međutim, ispunjavanjem Upitnika, pokazujete Nebu svoju odlučnu nameru i možete očekivati da će Nebo pomoći u ostvarenju te vaše želje smiley.

 

Ukoliko imate pitanja, dilema ili komentara, pišite nam na kursmeditacije@joga.rs ili me pozovite na +381652100070 ili na Viber ili porukom na Messinger (Fabijan Periškić)....

Jogif


 

Love & Light,
Jogi Fabijan

Kategorija: 

Uključi u slideshow: 

da
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.