Škola za učitelje meditacije

Kategorija:

600--Jogif-polazniciŠkola meditacije Joga centra Sombor je od ove godine dobila i novu dimenziju: Joga centar započinje edukaciju Učitelja meditacije i izdavanje diploma o završenoj školi.

Ovoga leta ta će se škola održavati u sklopu Kursa za joga trenere (za detalje toga kursa KLIKNI OVDE).

Tokom ovog školovanja, akcenat je na sopstvenoj transformaciji. Tek kada smo i sami i na putu duhovnog buđenja možemo postati autentični učitelji meditacije. Uče se i primenjuju tehnike meditacije/prisutnosti iz svih najznačajnijih svetskih duhovnih tradicija. 

Dakle, ovo je pre svega izuzetna prilika za svakoga da poradi na svom sopstvenom duhovnom rastu a potom i prilika da se znanje primeni i spoji KORISNO SA KORISNIM Smile.

Za uključivanje u proces buđenja obavezna literatura je Škola buđenja (posebno Uvod). I sva druga predznanja i praksa je dobrodošla.

Korisno je pogledati i tekstove o meditaciji na web stranici kao i priloge vođenih meditacija Jogi Fabijana na You Tube.

~~~~~~~

Vreme: Škola se održava od 05. – 23. avgusta, svaki dan od 20 – 21,30h.

Sem časova škole, polaznici dobijaju besplatno i „Priručnik za učitelje meditacije’ i CD sa nekoliko vođenih meditacija i upis na Listu učitelja meditacije.

Cena školovanja je 90€. Mesto se može obezbediti uplatom rezervacije od 30% (30€) na račun Joga centra br. 310 – 16337 – 90, ili u gotovom u Joga centru.

Mesto održavanja: Joga centar, Sombor, Samka Radosavljevića 24,600--Jogif-Tisina

Kontakt: 025 43 20 60, 063 553 108, email: skolameditacije@joga.rs

Predavači u Školi su jogi Fabijan (registrovani član Međunarodne asocijacije instruktora meditacije) i asistenti.

JogiF