On-line Kurs za učitelje meditacije

Kategorija:

On line kurs, naslovna

 

Škola za joga trenere Joga centra Sombor je počevši od 2013.g. edukovala 247 joga trenera iz dvadeset zemalja. Ove, 2021.g. održan je poslednji takav kurs i od sledeće godine će te kurseve voditi Darko Trajković iz Sarajeva koji sada živi u Nemačkoj.

 

Svih 12 grupa, Škola za joga trenere Sombor

Meditacija je suštinski deo, ne samo obuke budućih joga trenera, nego i sopstvene transformacije i sadašnjih i budućih joga trenera. Bez sopstvene duhovne transormacije – nema pravog joga trenera. Bez poznavanja i primene tehnika meditacije nema kvalitetnog joga treninga i to onda može biti možda samo trening neke joga fiskulture. Suština joge je –  p r i s u t n o s t  a to se postiže meditacijom.

Usled ove nesretne epidemija, mnogi razni kursevi se održavaju ON LINE. Kurs za joga trenere nije moguće održavati on-line zbog obimnog tronedeljnog programa i neophodnosti neposrednog kontakta raznih trenera i predavača sa polaznicima kursa.

Čas meditacije

 

Međutim, Kurs za učitelje meditacije je moguće održati i preko Interneta. Inače, Kurs za učitelje meditacije je deo Programa kursa za joga trenere i održavao se svako veče od 20 – 21h. Ukupno je bilo održavano desetak časova.

Sada bi smo pokušali održati jedan takav kurs – samo sa ovim segmentom. Dakle, kurs bi se držao u deset dana/časova od po 45 – 60 minuta. U samom Upitniku imate i pitanje koji večernji termin bi vam najviše odgovarao… Mi planiramo da se Kurs održava negde od 19 – 20h ili od 20 – 21h ali ćemo sačekati i vaše odgovore da vidimo kakvi su predlozi.

Vreme održavanja

Kurs će biti održan od 6. – 17. decembra ove godine. To su dve nedelje ali bi se Kurs održavao samo ponedeljak do petak, tako da je to ukupno deset časova.

Cena

Cena Kursa je 120€. Za uplate do 31. oktobra 2021. polaznici imaju popust od 20% tj. ušteda je 24€ a za uplate do 20.11.2021. popust je 10% tj. 12€. Za one koji se odluče da plate posle ovih datuma, obavezna je rezervacija 30% a ostatak se treba platiti do početka Kursa. Eventualno se ostatak cene od 70% može platiti na dve rate (do kraja godine).

Plaćanje se može izvršiti na račun

RAIFFEISEN BANKA AD,

Fabijan Periškić

Rn br 265-4202930-53

i to po prodajnom kursu koji može naći OVDE, ili se može platiti u gotovom u Joga centru.

A evo i podataka za plaćanje iz inostranstva:

1. Za polaznike iz Hrvatske je najzgodnije jer mogu platiti u kunama na moj račun u Hrvatskoj (po prodajnom kursu evra na dan uplate):

PRIVREDNA BANKA ZAGREB – Tekući račun u kunama

FABIJAN PERIŠKIĆ

SAMKA RADOSAVLJEVIĆA 24

25000 SOMBOR, SRBIJA

HR28 2340 0093 2184 4352 6

SWIFT adresa (BIC) Privredna banka Zagreb d.d.: PBZGHR2X

2. Polaznici iz drugih država mogu platite putem PayPal/a, samo klikni (ili mail adresa preuzmi@joga.rs ), ili Wester Union-a (Periškić Fabijan, Sombor, Serbia, Samka Radosavljevića 24) – vi plaćate proviziju, ili putem banke (najskuskuplja verzija, banke naplate proviziju i vama i meni):

RAIFFEISEN BANKA AD

BEOGRAD, RS

FABIJAN PERISKIC

IBAN: RS35265022000000749687

SWIFT CODE: RZBSRSBG

Internet
Informacija koji će se program koristiti će biti podeljene naknadno.

Program

Detaljniji, orijentacioni Program – po temama – biće postavljen naknadno.

Diploma

Svi polaznici dobijaju međunarodno priznate diplome (koje će izgledati slično kao ove za joga trenere). Ovo je, inače, jedini ON-LINE kurs za učitelje meditacije, ne samo na našim prostorima, nego verovatno i u celoj Evropi.Diploma

 

U svakom slučaju, ispunite ovaj Upitnik jer on ne obavezuje ni nas ni vas, sve dok se ne plati rezervacija ili ceo Kurs. Međutim, ispunjavanjem Upitnika, pokazujete Nebu svoju odlučnu nameru i možete očekivati da će Nebo pomoći u ostvarenju te vaše želje smiley.

Ukoliko imate pitanja, dilema ili komentara, pišite nam na kursmeditacije@joga.rs ili me pozovite na +381652100070 ili na Viber ili porukom na Messinger (Fabijan Periškić)….

Jogif

 

Love & Light,
Jogi Fabijan