Joga kamp na planini

Kategorija:

Vratite se tamo gde pripadate – sebi!

„TIŠINA“,

Barice, naslovna

Joga odmor  na planini u selu Vrbovo 30km od Prijepolja na 1300 m nadmorske visine od 15 – 25. jula 2017.g.

 

Tek kada se nađemo u nepomućenoj prirodi, kada osetimo kako je u prirodi sve tiho (ne usled odsustva zvuka, nego odsustva misli), spoznajemo da je jedina buka, buka  u našoj glavi.

 To je mesto odakle treba započeti  traženje samoga sebe… Naučite kako da zaustavite to „unutrašnje zagađenje“.

 

Joga na planini

Aktivni joga odmor na 1.300m nadmorske visine, na planini kod Prijepolja (između Zlatara i Durmitora) samo za prave i iskrene Sebetražitelje.

 

Smeštaj u autentičnom planinskom ambijentu, zdrava organska hrana, izvorska voda;   časovi joga vežbi i večernje meditacije;

 

Napomena: kamp ne poseduje električnu energiju, ni WFI mrežu, koriste se solarne lampe, mreže svih mobilnih operatera su u funkciji i dostupne;

Aranžman sadrži:

Doručak

  • Prevoz od Prijepolja do kampa
  • Organska vegetarijanska hrana (profesionalni kuvar)
  • Dva kursa joge, (sertifikovani treneri)
  • Obilazak planine sa vodičem
  • Jahanje konja
  • Profesionalni maser (prva masaža gratis)
  • Radionica naklijavanja žitarica, semena i mahunarki radi konzumiranja

 

SVE TO ZA SAMO 199 evra. Mogućnost plaćanja na tri rate,  (prva rata je rezervacija do kraja maja meseca, druga rata do 30.juna 2017.   i ostatak na odredistu u dogovoru sa domaćinom).

 

 Napomena: U Prijepolju, na autobuskoj stanici je potrebno da se bude najkasnije do 17h zbog organizovanog prevoza do odredista.

 

Orijentacioni raspored dana možete videti na slici desno (klikni za uvećanje):Dnevni raspored

 

NAPOMENA: Smeštaj obezbeđuje krevete i pokrivače ali ne i krevetninu i peškire; Sa sobom poneti, toplu garderobu i udobnu obuću, donji čaršav, jorgansku navlaku i jastučnicu i peškire.

 

Uplate na racun br: 265-0000000388078-64, Raiffeisenbank a.d. Beograd, Gospava Karaklić, Generala Ždanova 21, Novi Beograd, po prodajnom kursu evra na dan uplat.. Za uplate iz inostranstva najpovoljnija je uplata preko Western Union-a na gornju adresu.

 

INFO: Gospava (Bojana)  Karaklić, 065 319 50 36 I 061615 44 98 i  mail: bojana.karaklic@gmail.com ili na facebook: Bojana Karaklic.

 

~ Joga kamp – letovanje sa smislom ~

 

 

Jogi Fabijan