Kurs Lebdeće joge

Kategorija:

Lebdeća joga® – koja se još naziva i antigravitaciona i vazdušna joga (aerial yoga) i sl. – je u velikom usponu jer kombinuje joga položaje (asane), regenerativne poze, razne vežbe koje jačaju telo i uvećavaju fleksibilnost, te fitnes i akrobatiku.

Joga centar Sombor je opet pionir u otkrivanju novih načina vežbanja i upotrebi pomagala koja olakšavaju izvođenje položaja, uvećavaju telesne i mentalne dobrobiti, unose radost i povećavaju kvalitet života. Otvaraju put ka – Sreći.

Koncept obuke Lebdeće joge®je taj da se održava u dva modula, po dva vikend dana (subota i nedelja od 08 -12h i od 14 – 18h). Tokom Modula I, steknu se osnovna znanja i korišćenja ležaljki, te se uče stojeće i sedeće asane. U Modulu II uče se ležeći i obrnuti položaji te akrobatika.

Za ovaj Kurs 2 in 1, smo spojili oba modula zajedno jer se pokazalo da je mnogim polaznicima teško dva puta putovati. Pored toga ove godine Praznika rada koji se slavi u celom regionu „pada“ na petak pa se spaja sa vikendom i polaznicima će biti zgodno da se u taj raspored uklope.

Dakle, ovaj Kurs 2 in 1, se održava od 1. – 3.05.2015. Ipak, oni koji dolaze „iz daleka“ trebali bi stići već u četvrtak u veče jer porogram počinje u petak u 09h.

Kurs vodi iskusni joga trener i trener Lebdeće joge – Ana Ninković (slika desno).

Polaznici kursa dobijaju ili Međunarodne diplome (vidi sliku) ili certifikat da su prisustvovali Kursu.Lebdeča joga

Lebdeća joga, Joga centar Sombor

Cena Kursa je 200€. Obavezna uplata rezervacije od 30%. Ostatak se plaća na licu mesta, pre početka Kursa. Za uplate celog Kursa do 31.03.2015. polaznici dobijaju popust od 10% (20€).

Za polaznike sa strane obezbeđen je smeštaj u Joga centru. Cena noćenja sa doručkom je 10€. Za smeštaj u sali sa doručkom je 5€. Postoji i mogućnost spremanja ručka i/ili večere po ceni od 5€ svaki obrok. Svaki polaznik može i sam naći smeštaj/ishranu prema svom izboru.

Oprema: Za polaznike Kursa postoji kompletna oprema u Joga centru a polaznici mogu takođe kupiti za sebe i/ili svoje joga centre  KOMPLET OPREMU.

Uplate

  • Dinarske na račun Joga centra Sombor:

RAIFFEISEN BANKA AD,

Fitnes centar Joga

Rn br 265-2510310000646-82

i to po prodajnom kursu evra na dan uplate.

Može se platiti i u gotovom u Joga centru.

  • A evo i podataka za plaćanje iz inostranstva:

1. Za polaznike iz Hrvatske je najzgodnije jer mogu platiti u kunama na moj račun u Hrvatskoj (po prodajnom kursu evra na dan uplate):

Lebdeća jogaPRIVREDNA BANKA ZAGREB – Tekući račun u kunama

FABIJAN PERIŠKIĆ

SAMKA RADOSAVLJEVIĆA 24

25000 SOMBOR, SRBIJA

HR28 2340 0093 2184 4352 6

SWIFT adresa (BIC) Privredna banka Zagreb d.d.: PBZGHR2X

2. Polaznici iz drugih država mogu platite putem PayPal-a (mail adresa je preuzmi@joga.rs i u toj verziji ja plaćam proviziju), ili Wester Union-a (Periškić Fabijan, Sombor, Serbia, Samka Radosavljevića 24) – vi plaćate proviziju, ili putem banke (najskuskuplja verzija, banke naplate proviziju i vama i meni):

RAIFFEISEN BANKA AD

BEOGRAD, RS

FABIJAN PERISKIC,

SOMBOR, SAMKA RADOSAVLJEVICA 24

IBAN: RS35265022000000749687

SWIFT CODE: RZBSRSBG

Pravila odustanka: U slučaju odustanka 7 dana pre početka Kursa, vraća se 50% uplaćene rezervacija. Na sedam i manje dana od početka Kursa uplaćena rezervacija se ne vraća. Inače, rezervacija se uračunava u cenu.Lebdeća joga, Joga centar Sombor

Kontakt: 025 432 060, 065 21000 70, 063 553 108, lebdecajoga@joga.rs

Bez obzira da li ste samo znatiželjici ili ste odlučili doći na Kurs, ispunite donji UPITNIK (koji ne obavezuje ni mene ni vas sve dok ne uplatite rezerveciju):

 

Jogi Faba