Galaxy Mini

Kategorija:

Na prodaju Samsung Galaxy Mini (GT – S5570)

samsung-galaxy-mini-s5570-1Dakle, kada sam trebao u aprilu 2012. ići na Taru da ugovorim detalje Letnje radionice, kupio sam ovaj telefon od poznanika preko jedne radnje u Somboru. Poznanik mi je rekao da nije mogao da se navikne na „touch screen’ tog telefona i da ga zato prodaje.

Ja sam mislio da mi to neće biti problem. Baš sam se bio spremio da ga izučim na putu do Tare. Učenje mi nije uspelo jer sam bio zauzet saputnicima. Na Tari više nije bilo signala nego što ga je bilo. Koristio sam telefon koliko sam mogao ali sitna slova tastature i „touch screen’ su bili dosta veliki problem.

Ostavio sam tog Samsunga po strani, spremajući da ga koristim na Krfu kada budem u junu tamo držao joga radionicu. I tamo sam ga koristio kačeći sa na „wireless kafiće’ ali su sitna slova tastature ostale nepremostiva prepreka.

Od tada se spremam da izučim kako taj telefon stvarno radi i koje su sve njegove odlike ali nisam našao vremena. Sve u svemu, otkrio sam možda 5% od njegovih mogućnosti

Bio sam odlučio da naučim kako se on koristi tokom Novogodišnjih praznika ali kako se ni to nije desilo, shvatio sam da ja u ovom životu više neću imati vremena za takve novotarije i tako male tastature i da je vreme da se ovaj Samsung – proda!gsmarena_RUKA

Imam 62 godine i slabo vidim i odlučio sam da sačekam dok ne skupim dovoljno novaca za neki tablet sa VELIKOM TASTATUROM.

Evo sam proverio cene na Internetu i one se kreću od 12 – 18.000 dinara. Odlučio sam da ga prodam u pola cene, tj. za 5.900 dinara neto (ja plaćam troškove slanja). Ko ima dobre oči i razume se u telefone moći će da izvuče iz njega maksimum. To je jedan od najprodavanijih Samsung telefona.

Telefon je ispravan, vrlo malo korišćen, ima kutiju i sve dodatke (punjač, kabele, knjižicu sa uputstvom itd). Šaljem putem Post express-a, plaćanje pouzećem kuriru.

Za informacije i kupovinu možete zvati 063 553 108 ili pisati na mail: jogif@joga.rs