Integralno zdravlje

Kategorija:

– I bolest i lek su u glavi –

765a-Integralno-zdravlje-JogiFAko već nije, uskoro će biti sramota biti bolesan jer će bolest biti dokaz naših nečistih, nezdravih i otrovnih mentalnih sadržaja.

Najčešće nam život izgleda tako da „vrtimo’ iste misli i brige kod kuće pa to zovemo „privatan život’, zatim to isto vrtimo u glavi na radnom mestu, pa to zovemo „posao’ a onda odemo na more/planinu pa vrtimo iste misli i brige i to zovemo „godišnji odmor’ i onda krenemo da se bavimo sportom a nastavimo vrteti iste brige, krivice i strahove i to zovemo – ‘rekreacija’. Znači nije poenta u menjanju aktivnosti i mesta nego u menjanju mentalnih sadržaja jer ti mentalni sadržaji, misli i emocije koje ih prate stvaraju hemiju u mozgu koja se širi i truje telo.

Ne mogu prenaglasati značaj okretanja sebi u ovo vreme oko 2012. kada nemirni postaju sve nemirniji a mirni sve mirniji.

Joga je najcelovitiji i najstariji sistem na svetu za rad na sebi. Ona u sebi sadrži i vežbanje (joga položaji/asane), disanje (pranajama), stvaralačke aktivnosti (pesma, ples) i promenu mentalnih stanja (meditacija).765b-Integralno-zdravlje-JogiF

Ako želite da naučite praktične načine i tehnike kako da transformišete svoje zdravlje, okrenete proces starenja i doživite prirodno stanje ravnoteže i životne energije dođite na naše predavanje ‘Integralno zdravlje’. Tokom predavanja će biti urađena i mala mentalna vežba ‘Zdravo srce’.

Prvi put ću otkriti tajnu ‘Patanđalijevog strukturalnog zdravlja’.

Na ovom Uvodnom predavanju/radionici će te se moći upoznati i sa PROGRAMOM ZA 2012/2013.

Mesto održavanja: Joga Centar Sombor, Samka Radosavljevića 24

Vreme održavanja: Subota, 25. avgust 2012, od 18 – 20h

INFO:025 43 20 60, 063 553 108, integralnozdravlje@joga.rs

ULAZ SLOBODAN, a svaki gost dobije Poklon Joga nidru (ili tako što će kliknuti na link ili na CD-u nakon predavanja).

„Prava rekreacija je samo ona na kojoj menjamo mentalne sadržaje’ ~JogiF

JogiF