'Ludilo' trening

Kategorija:

‘LUDILO’ JE TRENING ZA ONE KOJI ZNAJU ŠTA ŽELE!

TreningInsanity je jedan od programa vežbanja izašao iz fabrike Team Beach Body (P90X, Turbo Jam, Brazillian But Lift), koji je definitivno najintenzivniji cardio program u svetu. Tu ima i vežbi snage, mnogo čučnjeva i sklekova, no više je stavljen naglasak na cardio izdržljivost. Sam program planiran je u vremenskom okviru od 60 dana ali je ovaj u Joga Centru Sombor ‘razvučen’ na 90 dana. Naime, uz konsultacije sa stručnjacima se došlo do zaključka da je bolje imati malo više odmora između treninga.U_sali_1

Plan je koncipiran na način da vam je telo angažovano u nizu različitih pokreta, kako se ne bi adaptiralo i smanjilo efektivnost vežbanja. Nakon prvih 5 – 6 nedelja, u kojima pojedini trening traje oko 40 minuta, dolazi desetak dana aktivnog odmora. U ovih 10 dana treninzi su lakši i dozvoljavate svojem tijelu i mišićima da se oporave i pripreme za sljedeća turu. Taj drugi dio programa započinje sa prefiksom MAX i verujte mi, s pravom. Ti treninzi traju oko 55 minuta, i imate osjećaj da počinjete sve iznova, tj. program ni u kojem trenutku ne prestaje biti izazovan.

Što možete očekivati?

http://www.youtube.com/watch?v=Tse5yUrj7q0

Značajno povečanje kondicije, vitalnosti, smanjeni procenat masnoće, više mišića, definiciju trbušnih zavisno o vašem postotku telesnih masnoća, i ogromno samopouzdanje za uspešno savladan program. Naravno da bi bilo JAKO dobro za to vreme prilagoditi i ishranu tom izazovnom programu.

U_sali_2Sve u svemu: Znojit ćete se, ostati bez daha, boli će vas, dobićete upalu mišića, ali nikada vam neće biti dosadno. I rezultati će vam vratiti za sav trud.

OVO NIJE TRENING ZA SVAKOGA! NIJE ZA LENJE, NIJE ZA ONE KOJI UVEK NALAZE IZGOVORE…ALI NIJE NI ZA BOLESNE. TO JE TRENING ZA ODLUČNE, ISTRAJNE, MODERNE, BRZE I NESTRPLJIVE. DA LI SE UKLAPAŠ?

TRENINZI SU ODPOČELI 2. FEBRUARA 2013. NOVI POLAZNICI SE MOGU UKLJUČITI I NAKON POČETKA (još 3 mesta)!

Skupite grupu prijatelja (momaka, devojaka); zabavnije je a i efikasnije. Spremite i nekoliko aspirina za prve dane upale mišiča (ako nemate kondiciju Smile). Proveri svoju spremnost, proveri svoju upornost.

Prva grupa, na bazi 60 dana, koja već vežba svako veče (vidi slike) – već je popunjena! Požuri u drugu grupu (trajanje 90dana) jer je broj mesta ograničen (od predviđenih 12 mesta, deset je popunjeno i slobodnih ima još samo 2 mesta). Ukoliko ponekada ne možete doći na trening u ‘svom’ terminu, možete taj trening ‘odraditi’ u drugoj grupi (ali, više kao izuzetak nego pravilo).Shaun

MESTO: Joga centar Sombor, Samka Radosavljevića 24

VREME: subota i nedelja 19 – 20h i sreda 18,30 – 19,30h

CENA: Mesečno 1.200din, dva meseca 1.800din, SVA TRI MESECA SAMO 2.100din! Najviše se isplati uplatiti za sva tri meseca (izlazi 700 din mesečno) ali je to bolje i mentalno jer uplata za mesec dana u sebi sadrži podsvesnu odluku za odustajanje. POPUSTI: Bračni parovi, braća i sestre, mama i ćerka itd imaju POPUST 25% (dakle, 3150din za dvoje).

INFO: 025 432 060, 063 553 108; mail: insenity@joga.rs

Vežba se u patikama (za unutra) a može i bos. Centar ima prostirke i drugu opremu ali je dobro imati svoj peškir i vodu (znojenje).

TRENER: Shaun T (vidi sliku desno).

Get Fit or Get Out!