SKRAĆENI POSTUPAK OSTVARENJA U PET KORAKA (treci korak)

Kategorija:

Treci-korakTREĆI KORAK: TRAŽI

U vezi sa ovim korakom je bitno razumeti da ste to već uradili; Onog časa kada ste formulisali želju, ona je stvorila vibraciju koja poslata u Univerzum i uključila zakon privlačenja. Možda se pitate a zašto se onda te moje želje ne ostvaruju. Hm? Ostvaruju se. Sve što se dešava u našim životima je u vezi sa našim mislima i željama.

Zamislimo sebe u Kosmičkom Restoranu Svega. Lepi privlačni konobar (koji se zove: “zakon privlačenja”) nam nudi BILO ŠTA ŠTO POŽELIMO. Mi nismo baš sigurni šta želimo. Ipak se odlučujemo za nešto luksuzno, konobar odlazi u kuhinju u kojoj se SVE NA SVETU MOŽE PRIPREMITI

ali pre nego što je priprema i počela mi menjamo odluku (to je, ipak, preterano za mene). Konobar se vraća, mi menjamo narudžbinu, on odlazi u kuhinju ali mi već vičemo za njim da želimo nešto treće… Čini se poznato.

Potrebno je hrabrosti da se bez sumnje i osećaja krivice i/ili manje vrednosti traži više i bolje. Više i bolje nego što ima bilo ko oko vas. Ako ne tražite – sigurno nećete dobiti!