Sveže klice u Joga centru

Kategorija:

Koliko ima života u tvojoj hrani toliko će biti i u tebi!

Trenutna ponuda (sve klice su samo 100din paket!):

1. Mešane klice (leblebija, sočivo, mung, proteinski grašak i grko seme – dobitna kombinacija!)

2. Klice heljde

3. Klice lucerke 

4. Klice Grčko seme 

1-Promo-Hrana-za-zdrave-Somborsko-zeleniloZvane ‘ČUDO OD HRANE’, sveže klice su poznate već hiljadama godina. Postoje recepti stari preko 3000 godina u kojima se razne vrste svežih klica koriste za lek i očuvanje zdravlja. I zaista, te izuzetne hranljive odlike su pohranjene u semenkama i samo čekaju odgovarajuću temperaturu i vlagu, kako bi se kresnula iskra zivota. Kada semenka isklija, hranljive vrednosti se povećavaju i preko 500%!

NEMA namirnice koja je toliko bogata vrednim hranljivim sastojcima, sa uravnoteženim hemijskim sastavom, a da je istovremeno niske kalorijske vrednosti. Klice sadrže veliku kolicinu vitamina B grupe, E vitamina, vitamina C, provitamina A, lako svarljive belančevine, ugljene hidrate, masti i enzime. Kada jedete sveže klice, tada kao da ste priključeni na infuziju svih potrebnih hranljivih sastojaka!

O klicama znamo malo, zato što znamo malo o enzimima. O enzimima ne znamo skoro ništa jer se ne mogu industrijski proizvoditi, pa farmaceutske industrije nemaju interesa da pišu o njima. Živimo u vremenu kada smo svi podredjeni intresima ‘velikih’.

Klice od srca preporučujem svima. Mogu da ih jedu bukvalno svi: deca, trudnice, mladi, stari, sportisti, bolesni i oni koji žele da očuvaju svoje zdravlje. Svejedno je da li ih jedete kao dodatak salatama od svežeg voća ili povrća, u hlebu, pecivu, kao prilog jelima ili ih grickate same.

8srceOvo su vrlo teška vremenu koje od svakog pojedinca traži da se osvesti. Klice su hrana budućnosti i najjeftinija hrana na ovoj zemlji. Sve što nam se nudi danas je puno pesticida, otrova, prezasićeno konzervansima, emulgatorima, veštačkim bojama, mirisima, stabiliztorima i mnogim drugim štetnim supstancama. Ljudi osećaju umor, bolove u telu, bezvoljnost, depresiju, manjak životne snage i radosti. O težim bolestima da i ne govorim. Osvrnite se oko sebe i videćete koliko je samo bolesnih oko nas. Čovek je živo bice i potrebna mu je živa energija (a ne samo industrijski proizvedena hrana).

Ali sada dolazi ONO NAJBOLJE! Cene u Joga Centru Somboru su i do 50% niže nego na Internetu ili u prodavnicama-

VEROVALI ILI NE CENE SVEŽIH KLICA U JOGA CENTRU SOMBOR SU SAMO 100din pakovanje, bez obzira na vrstu,

KONTAKT: 025 432 060, 063 553 108 i mail klice@joga.rs