Tajna Tajne

KAKO OSTVARENJE RADI

TajnaTajne-molitvaJasno je da se odluka da želimo da se nešto (bogatstvo, zdravlje, veza) ostvari donosi u svesti.

Svest može doneti odluku da nešto želi, može započeti proces ali svest nije ta koja može učini da se želja materijalizuje. To može učiniti samo onaj deo vas koji je u kontaktu sa Univerzumom i na taj način sa svim drugim ljudima.

SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA

SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA
806b-TajnaTajne-Egipatska-grobnica
Videćemo sada koji su koraci neophodni da bi postupak Ostvarenja započeo. Ipak, važno je naglasiti da je lako znati potrebne korake ali da je važnije da se pravilno izvode.

Moram naglasiti da je preciznost u izvođenju postupka od ključne važnosti. Molitve i rituali moraju biti izvođeni sa krajnjom preciznošću.

PREUZMITE KONTROLU

PREUZMITE KONTROLU
807-TajnaTajne-Preuzmite-kontrolu
Pre svega trebamo naučiti kako da kontrolišemo svest. Kako što je bilo rečeno, svest je ta koja započinje i kontroliše postupak Ostavrenja. Stoga, apsolutno je najvažnije (i najteže) da „kontrolišete svoje misli i reči“

U skoro svakoj religiji je veliki naglasak na tome šta mislite i šta govorite. I ne samo da je važno šta vi kažete drugima, nego je još važnije kako vi govorite sebi.

BUDITE U „SADAŠNJEM TRENUTKU“

BUDITE U „SADAŠNJEM TRENUTKU“

tajnatajne-self-controlNe mogu da dovoljno naglasim važnost „sadašnjeg trenutka“ (Ponavljam: pročitajte „Moć sadašnjeg trenutka“ i „Novu zemlju“. Verujte da znam šta vam govorim). To je deo mnogo šire priče o našem duhovnom rastu i ovde se ne možemo dublje u to upuštati. A ovih nekoliko kratkih napomena shvatite vrlo ozbiljno i znajte da sam ih lično proverio da taj pristup prisutnosti u sadašnjem trenutku primenjujem u svakodnevnom životu.

Trojka: Svest, Podsvest, Biće

SVEST, PODSVEST, BIĆE

Tajna Tajne-TrojkaDa ne bi bilo zabune, u ovoj knjizi termini svest i podsvest (podsvesno, nesvesno, svesno) se koriste u psihološkom smislu a ne duhovnom. Kada se ti termini upotrebljavaju u duhovnom smisluu to će biti ili naglašeno ili će biti očigledno.

OPUSTITE SE I RAZBISTRITE UM

Opustite-se-JadrankaOPUSTITE SE I RAZBISTRITE UM

Kada naučimo kako da kontrolišemo misli i emocije, treba da naučimo kako da opustimo telo i um (Vežbajte jogu).

Komunikacija između svesti i podsvesti dešava se tek kada smo potpuno opušteni i kada je logički um isključen.

Opuštanje je način kako da ugasimo logički um i otvorimo vrata ka podsvesti.

Utisnite želju u podsvest

TajnaTajne-Utisnite-zelju-potkovicUTISNITE ŽELJU U PODSVEST

Nakon što ste otvorili put u podsvest, možete započeti da „utiskujete“ želju.  To znači napraviti trajni emotivni uticaj na podsvest.

Sećate se da smo rekli da je podsvest rezervoar memorija koje su nastale kada ste imali snažan emotivni naboj.

Cilj je da se vaše željeno Ostvarenje doda tom rezervoaru.

PRIZOVITE BIĆE

TajnaTajne-Prizovite-Bice-JesusPRIZOVITE BIĆE

Kada ste formulisali svoju želju, zatražite od svog Bića da je ostvari u Univerzumu. Vaše je Biće u stalnom kontaktu sa Univerzumom (setite se „talas i okean“).

Ovde je najvažniji kvalitet vašeg odnosa sa Bićem. Vaše Biće je Bog u vama. U zavisnosti od vašeg verovanja, to je Isus, Buda ili Krišna, ili bilo koji svetac ili zaštitnik u kojeg verujete.

Čuda se dešavaju kada „Trojka“, svest, podsvest i Biće deluju zajedno. To je onda kada se desi „poravnanje“.

PRIMERI SESIJA OSTVARENJA

Tajna-Tajne-put-ka-BicuPRIMERI SESIJA OSTVARENJA

Pre nego što otpočnete sesiju pažljivo pročitajte sva poglavlja ove knjige. Sva suština je u kvalitetu procesa a ne u samim koracima.

Prvo treba da tačno znate šta želite. Bilo bi dobro da ste već vežbali opuštanje kako bi ste bili spremniji za Ostvarenje. Precizno formulišite samosugestije za najbolji mogući utisak na podsvest.

Učinite sve što je u vašoj moći kako bi vam put ka Biću bio potpuno prohodan. Ne mogu dovoljno da naglasim značenje toga. Prelistajte ponovo poglavlje „Pročišćavanje puta ka Biću“ i uklonite sve prepreke.

NAVIKE KOJE UTISKUJU PODSVEST

Tajna-Tajne-KarmaNAVIKE KOJE UTISKUJU PODSVEST

Postoje navike koje, kada ih usvojimo, veoma pomažu proces Ostvarenja. One vam pomažu da utiskujete podsvest i kada niste u sesiji.

Zakon Karme

Šta je zakon Karme? Jedno od najjednostavnijih način da se taj zakon opiše jeste da se misli i želje koje šaljete drugima vraćaju vama. Kako to radi?

Ako imate snažan bes ili uvređenost prema nekome, vi imate vizualizaciju povrede i mržnje prema toj osobi. Ti osećaji imaju emotivni naboj i - pogađate! Utiskuju se u podsvest!

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.