I čardak na nebu i čardak na zemlji

Kategorija:

 

Transormacija ka celovitosti duha i tela: Preporod na Tari!

Ako želite da naučite praktične načine i tehnike kako da transformišete svoje zdravlje, okrenete proces starenja i doživite prirodno stanje ravnoteže i životne snage, dođite na naše radionice telesne i duhovne transformacije na Tari

Tara-Cardaci-radionica-planina-jogifSve ćelije našeg tela se izmene (stare odumiru a nove se rađaju) na savkih 6 – 12 meseci. Mi se stalno rađamo iznova. Međutim, svest prethodi telu, energija prethodi materiji, UM STVARA TELO. Ukoliko imate uvek iste mentalne sadržaje, vi se reporodukujete uvek isti, ponovo i ponovo stvarate iste sebe….. Izlečenje i očuvanje zdravlja nije moguće bez promene u glavi.

Transformacija, stvarna promena se može desiti tek kad započnemo menajti stav prema sebi i svetu. Sve je to u glavi. Naime, misao (i emocije koje ih prate) izaziva hemijske reakacije u mozgu, te reakcije u formi hormona se šire i putem endokrinih žljezda utiču na celo telo. Misli stvaraju i bolest i zdravlje.

I bolest i lek su u glavi!

Ove sedmodnevne radionice su skrojene za otvaranja procesa transformacije iz patnje u radost, iz straha u Ljubav, iz bolesti u zdravlje.Tara-Cardaci-radionica-vikendica-jogif

Osnovna tehnika ove transformacije je najkompletniji sistem za rad na sebi: joga. Program skrojen i za potpune početnike kao i za poznavaoce joge i sastoji se osnovnih položaja (asane) i vežbi i tehnika disanja (pranayama). Sem toga, većina ljudi uopšte ne zna gde se mir nalazi. Mir se nalazi između dve misli i radi se o tome da se taj prostor „proširi’, da se nauči kako zaustaviti taj neprekidni tok misli što se stalno vraća u prošlost (krivice) ili ide u budućnost (strahovi) a nikada nije tamo gde se Život jedino i dešava: OVDE I SADA. To su razne tehnike poznate pod imenom meditacija.

Promene koje nosi ova 2012. se najviše održavaju na sve većem nemiru nemirnih i sve većem miru mirnih. Pređite iz nemira u mir, iz haosa u Tišinu.

Ovaj program ostavlja i puno slobodnog vremena za upijanje energije planine i mnoge druge aktivnosti (planinarenje, šetnja, obilazak okoline, vožnja bicikla, rad u vrtu, itd itd). Zeleni čardaci smešteni na moćnoj i tihoj planini Tari, na preko 1000m nadmorske visine i 16km od Bajine Bašte, su idealno mesto za otpočinjanje vaše trajne transformacije.

Postoje tri sedmodnevna termina:

13.07. – 20.07.; 20.07 – 27.07. i  27.07 – 03.08. a moguće je prisustvovati i manji broj dana (tada je cena malo viša, vidi Cenovnik).

Aranžman sadrži:

• Pun joga pansion (dva zdrava obroka, zakuska,)

• Škola meditacijeTara-Cardaci-radionica-soba-jogif

• Kurs joge

• Kurs joga disanja

• U slučaju lošeg vremena alternativno će se održati skraćeni kursevi Tantra joge, 2012., zdrave ishrane, masaže itd.

Treninge joge i školu meditacije vodi dugogodišnji iskusni duhovni učitelj i joga trener jogi Fabijan, autor web stranica (ove www.joga.rs , zatim www.yogacentarsombor.com, pa www.svezeklice.rs i www.2012.rs ), pisac više knjiga i autor bezbrojnih CD i DVD o tehnici joge i meditacije.

Hranu priprema Roza Knežević Dončeva, dugodišnji korisnik i promoter zdrave hrane i zdravog načina života i autor web stranice www.heljda.co.rs

Raspored_danaDnevni raspored je izbalansiran sa pravom merom aktivnosti i odmora (klikni na Dnevni raspored).

Ishrana je programirana i prilagođena ovom preporodu i pročišćenju: orijentacija je ka „Prvoj sunčevoj reprodukciji’, dakle hrani koja je što bliža Izvoru (suncu) a to su pre svega sveže klice, zatim bogatstvo svežeg voća i povrća (gajenog bez hemije) i mleko i mlečni proizvodi sa planine, kao i proizvodi originalnog brenda Prana hrana i „Heljda

Cene su prilagođene svačijem džepu i mada se ove radionice održavaju u špicu sezone, one su ostale umerene. Najpovoljniji su celi aranžmano od po sedam dana ali postoji i mogućnost i kraćeg (a i dužeg) ostanka (klikni na Cenovnik).

SVE TO ZA SAMO 199€ (za decu do 12 godina 99€). Uplate do 30. aprila ostvaruju popust od 10%! Za rad u vrtu, dodatni popust od 10%. Svi polaznici mojih ranijih radionica imaju dodatni popust: za njih je ceo aranžman 159evra a uz pomoć u bašti 139evra Smile!

Smeštaj je obezbeđen u luksuznima apartmanima SA ČETIRI ZVEZDICE. 

http://www.youtube.com/watch?v=VNZ_TC7VvRA

Za boravak u dvoje možete izbrati ekstra apartmane Žubor 2 i Žubor 3 (klikni na Cenovnik).

Cenovnik_bez_objasnjenja_copyObavezna uplata depozita od 30% kao rezervacija (uračunava se u cenu).

Uplatu možete dati na račun Joga Centra Sombor kod NLB banke račun broj: 310 – 16337 – 90, ili u gotovom u Joga Centru Sombor, S. Radosavljevića 24, tel.

Za uplate iz inostranstva:

NLB BANKA A.D. BEOGRAD

JOGA FITNES CENTAR

SAMKA RADOSAVLJEVIĆA 24

25000 SOMBOR

IBAN: RS35310007080200485958

SWIFT: CONARS22

Ili putem WESTERN UNION

Tokom radionice postoji ograničena mogućnost primene tehnike totalnog čišćenja (Šank prakšalana), koja se posebno naplaćuje sa 50€ po osobi. Takođe su moguće i individualne konsulatacije sa učiteljem koje se takođe naplaćuju i to sa 10€/sat.

INFO:

Zeleni čardaci, Slavica Ceranić, 031 385 94 23 i 065 209 15 14

Joga Centar Sombor, Fabijan Periškić, 025 43 20 60 i 063 553 108, facebook.com/fabijantantra.periskic

e-mail: tara@joga.rs

——–

OSTVARENJE ŽELJE:

Ako ti se ovaj program sviđa i ako i najmanje želiš da ideš sa nama a imaš neke prepreke ka tome (vreme, novac i slično), KLIKNI OVDE ‘ i posej „seme promene’. Iznenadićeš se kako će to seme u tebi rasti ka sopstvenom ostvarenju.

Svako ko mi se obrati putem ove sankalpe, dobiće BESPLATNO pisano uputstvo i CD za primenu Ostvarenja (CD, na žalost, zbog velike poštarine i interesa, samo za one iz Srbije). Takođe, razmotriću mogućnost posebnog popusta (ukoliko postoje zaista jaki razlozi).

Šokiraćeš se rezultatom!

Klikni i dopusti da ti Univerzum pomogne u ispunjenju želje.

Vaši ‘Zeleni čardaci’ & JogiF