Joga i duhovnost na putu 2012

Kategorija:

Dragi ljubitelji putovanja i joge i zdravog i srećnog života,

VREME JE DA SE ODLUČITE ZA PUT U TIŠINU….. da nađete put koji vodi iz patnje u radost.

Ako želite da naučite praktične načine i tehnike kako da transformišete svoje zdravlje, okrenete proces starenja i doživite prirodno stanje ravnoteže i životne energije dođite na naše radionice Telesne i duhovne transformacije.

„Pravi odmor je onaj na kome promenimo mentalne sadržaje’ ~JogiF

Specijalizovana turistička agencija za Putovanja sa smislom!

LOGO_U_ZLATNOM_OKVIRUNajčešće nam život izgleda tako da „vrtimo’ iste misli i brige kod kuće pa to zovemo „privatan život’, zatim to isto vrtimo u glavi na radnom mestu, pa to zovemo „posao’ a onda odemo na more/planinu pa vrtimo iste misli i brige i to zovemo „godišnji odmor’.

E, Yoga Travel vas vodi na takav odmor gde će te zaustaviti taj voz milsi (i emocija koje ih prate), koji će vašem letu DATI SMISAO. Smisao ima samo ono putovanje na kome nađemo SEBE jer samo to celog životai tražimo, tražimo odgovor na pitanje KO SAM JA. Više se nema vremena za „luksuz lenčarenja’ (čitaj: „zamaranja brigama, strahovima i krivicama’), jer je vreme za TRANSFORMACIJU. Ova 2012 i godine oko nje su idealne za duhovni rast. Živimo u najbolje vreme, samo um to ne može da vidi. Vreme je za BUĐENJE.

I zato evo zaista DOBRIH VESTI (destinacija):

• Krf, 19. – 30.06. „Idemo tamo gde cveta limun žut’  – RASPRODATO!

• Ohrid, 02.08.07. „Od Nauma do ne-uma’ – OTKAZANO!

• Tara, 13.07. – 20.07.; 20.07 – 27.07. i 27.07 – 03.08. ‘I čardak na nebu I čardak na zemlji’ – RASPRODATO!

• Beograd, 06. – 10.08.’Postani učitelj meditacije’

Sve destinacije imaju (vrlo) ograničen broj mesta i svi aranžmani ‘poskupljuju’ protekom vremena (smanjuju se popusti svakog meseca), pa požurite!

Vaš JogiF & Yoga Travel tim.