Јога на Крф 2013

Kategorija:

Драги мои Македонци

Krf2013e-Snezana-jogifЕве ви добра прилика да за малку пари добиете богато и осмислено летуванје.

Ако кликнете доле на линкот, ће видете дека Јога Травел (Специјализирана Туристичка агенција при Јога центарот од Сомбор) организира Јога летуванје на островото Крф во месецот Јуни, во две смени: Прва смена од 07. до 17. јуни и втора смена од 17. до 27, јуни.

Овој „Јога камп’ има многу богат телесно-духовен програм со четири курса (Тао јога, Хата јога, Пранајама дишенје и медитација) и многу слободно врема за уживанје на прекрасната огромна песковита плажа. Во тоа време, односно во првата смена на Крф, можете да видете прекрасни дрва со зрел лимун и мандарини.Krf2013a-travnjak-jogif

Во претходните две години одевме со автобус. Тоа беше многу некомфорно и тешко патуванје (скоро 20 саати, возенје од Белград), па одлучивме оваа лето да патуваме со авион. Можеби е поскапо ама е поудобно, побрзо, а и летувалците, посакаа ова година да превозно средство биде авион.

Cenovnik_sopstveni_prevoz_copyПонудата за вас од Македонија е да дојдете со сопствен превоз. Цените се многу добри и имате 20% попуст ако уплатите до крајот на Март и 10% ако уплатите до крајот на април.

Vo prednost ste i što imate avtobuska linija direktno Skopje-Krf. Za taa varijanta, obratete se na informacii od Skopskata avtobuska stanica.

Cenovnik_Golden_Sand_sopstveni_prevoz_copyВи го олеснавме и платуванјето. Ће имате можност да платете на една особа од Македонија (Глигор Георгиевски, ТЕЛ БР: 072 542 658, УНИ банка, сметка 240197015890079,) да не би имале додатни трошкови, кога би платиле преку банка. Глигор е исто така јога тренер од Тетово.

За повеће да прочитате, ве молам да КЛИКНЕТЕ.

Јоги Фабијан