Joga na Krfu 2013

Kategorija:

~ Idemo tamo gde „cveta limun žut’,

da spoznamo da cilj je – Put. ~

Krf2013a-uesnici-jogifJoga Centar Sombor i ove godine organizuje „Joga odmor’ na ostrvu Krfu u mestu Agios Georgios, avionom, i to u dve „smene’: I smena 07.06. – 17.06. i II smena od 17.06. – 27.06.2013.

– Ako vam je dosta vreve i u gradu i u glavi onda je ovo odmor za vas.

– Ako ste se odlučili za promenu, ovo je odmor za vas.

– Ako ste već na putu buđenja – ovo je za vas.

– Ako tražite noćni život u bučnu muziku – ovo nije za vas.

Pogledajte, evo, kako smo uživali lane (2012):

http://www.youtube.com/watch?v=yKqT2usY_Hg&list=UUzXxVYROIYWfeVpDR8m8bvQ…

A evo i članka o tome kako je bilo: KRF 2012, NAJZDRAVIJA GRUPA NA KRFU.

Aranžman obuhvata:

• Prevoz avionom (čarter letom, turistička klasa) na relaciji Beograd – Krf – Beograd (sa uslugom 1 bezalkoholnog pića, bez hrane) prema programu; Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi;

• Transfer od aerodroma na Krfu do vile u mestu Agios Georgios i od vile do aerodroma.

• Smeštaj u dvokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima (apartmani se sastoje od dve dvokrevetne sobe, kuhinje i jednog ili dva kupatila).

• Dva kursa joge: Tao joga® (jogi Fabijan) i Hatha joga (mlađi trener).

• Kurs joga disanja-pranajama (jogi Fabijan).

• Školu meditacije (jogi Fabijan).

Cena: od 271do 449€ (u zavisnosti od vrste smeštaja i „smene’ ) i deca (2 – 12 godina) 220€.

Cenovnik_copySem smeštaja u aprtmanima vile na čijem se travnjaku i održavaju večernji treninzi i Škola meditacije (‘zeleni cenovnik’), postoji i mogućnost smeštaja u hotelu ‘Golden Sand’ sa 3 ***, koji se nalazi na samoj obali mora na 500m od vile/travnjaka tj. crkvice gde se održvaju treninzi. Cenovnik_Golden_Sand_avionomUsluga je na bazi polupansiona tj. dva obroka koja su vam sasvim dovoljna dnevno (ishrana u sopstvenom aranžmanu kuvanjem u apartmanima izađe mođda i više).
Cene tog aranžmana možete videti u ‘tamno zelenom’ cenovniku.

Za jeftinije varijante (sopstveni prevoz), pogledaj cenovnike na kraju članka.

За детаље на Македонском КЛИКНИ ОВДЕ.

Kontakt: krf@joga.rs i tel. 025 432 060 i 063 553 108

Krf2013c-more-jogifOvaj „Joga kamp’ se održava u romantičnom selu Sv. Đorđe (Agios Georgios), kome ćemo se moliti da nam pomogne da ubijemo „aždahu’ (ego). Smeštaj je obezbeđen za celu grupu u jednoj vili (u kojoj neće biti drugih gostiju), sa velikim travnjakom. Treninzi Tao joge® i pranajame će se održavati na travnjaku iza crkvice Sv. Đorđa (vidi sliku desno) a kurs Hatha joge i Škola meditacije na travnjaku vile (slika levo).

Krf2013a-travnjak-jogifOrijentacioni raspored dana je:

6,30 – 7h pranajama i meditacija na obali.

7 – 8,30 Tao joga® + Zdravstveni Či gong

09 – 18,30h slobodno.

18,30 – 20h kurs Hatha joge

20,00 – 21h Škola meditacije.

Plaćanje u Srbiji: Iznos od 40% prilikom rezevacije a ostatak na dvadeset dana do polaska, na žiro račun Joga Centra Sombor kod NLB banke račun broj: 310 – 16337 – 90, a po kursu evra ‘prodajni efektiva‘ na dan uplate (KLIKNI da vidiš kurs na dan uplate na sajtu Vojvođanske banke, po čijem kursu i Joga centar plaća agenciji). Ukoliko imate nekih nejasnoća pozovite me na 063 553 108.

Uplate iz inostranstva su moguće putem Wester Union-a ili putem deviznog računa Joga Centra Sombor a putem sledećih detalja:

NLB banka a.d. BEOGRAD

Periškić Fabijan

Br. računa: 02 – 315 – 0031317.1

IBAN: RS35310023150031317106

SWIFT: CONA RS22

POPUSTI: Uplatom celokupnog aranžmana do 31.03.2013. ostvarujete popust od 20%do 30.04.2011., ostvarujete popust od 10%.

Program putovanja avionom:

1.dan Sastanak na aerodromu Beograd (Nikola Tesla) dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Krf čarter letom je predviđeno oko 05:00 h. (Sva vremena su lokalna). Po dolasku na Krf (očekivano vreme sletanja aviona je 07:10 h), transfer do vile. Čarter prevoznik je JAT.

Krf2013e-Snezana-jogif2-10. dan Boravak u izabranom smeštajnom objektu na bazi izabrane usluge.

11. dan Napuštanje vile po hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma Krf . Čarter let za Beograd oko 08:10 h (očekivano vreme sletanja aviona je oko 09:20 h). Dolazak u Beograd. (Sva vremena su lokalna). Kraj programa.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLASKA AVIONA (zbog mogućih izmena).Mapa

Cena putovanja ne obuhvata:

• Sve avio takse za odrasle i decu preko 5 godina su UKUPNO 43.28 €  (taj iznos se sastoji od: 15.30 € putnički servis aerodroma Nikola Tesla, 22.00 € taksa aerodroma na Krfu (deca od 2-5 godina ne plaćaju); 0.98 € naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije („Ah!’ komentar Jogifa) i YQ taksa od oko 5 € – avio kompanijska doplata za gorivo („Ah, ah!’ komentar istog). Za decu od 2 do 5 godina aerodromska taksa je 21,28 € . Aerodromske i ostale takse se takođe plaćaju najkasnije 20 dana pre poletanja i nisu obahvaćenje popustima.

• Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali je preporučljivo) – oko 1000din.

Kerkira_VidoIzleti: Postoji mogućnost divnih (fakultativnih) izleta među kojima su najpopularniji izleti u glavni Grad grad Kerkiru sa posetom za Srpsku istoriju čuvenom ostrvu Vido (vidi sliku), kao i izleti brodom do obližnjih ostrva (vidi video snimak).

Inače, postoji svakodnevna autobuska linija za glavni grad Kerkiru i karta košta 3 evra u jednom pravcu.

A možete pogledati kako je jedan izlet zabeležila ‘Heljda Sombor’:

http://www.youtube.com/watch?v=jOE3enWkoKE

Program putovanja sopstvenim prevozom:

Ostavili smo i mogućnost individualnog dolaska na ovaj „Joga odmor’ u sopstvenom putnom aranžmanu. Za tu namenu smo ostavili i po nekoliko soba/apartmana u svakoj smeni, sa mogućnošću dodavanja još mesta ako bude interesa. Dakle, to je znantno jeftiniji aranžman za one koji žele da se i malo provozaju po Grčkoj a naročito je zgodan za one potencijalne goste sa juga Srbije, Crne gore i, naročito, Makedonije.

Informacija za one putnike koji bi išli ‘sopstvenim prevozom’ a nemaju auto ili ne žele da voze: Postoji direktna autobuska linija Skoplje-Krf.

Ovako izgleda program ‘u sopstvenom prevozu’:

• 1.dan – Dolazak u vilu posle 14:00 sati. Učešće u večernjem programu.

• 2-10. dan – Boravak u vili i učešće u sva četiri programa, kao i putnici koji dolaze avionom.

• 11 dan – Napuštanje vile do 10.00 sati. Kraj programa.

A evo i cenovnika za ovu varijantu (‘plavi cenovnik’):

Cenovnik_sopstveni_prevoz

Ova varijanta sa sopstvenim prevozom ima i mogućnost smeštaja u hotelu ‘Golden Sand’ (vidi opis gore kod avionskog prevoza) po sledećim cenama (‘tamno crveni cenocnik’): Cenovnik_Golden_Sand_sopstveni_prevoz

 

INFO: U vezi daljih detalja pisati na krf@joga.rs ili zvati na telefone 025 43 20 60 i 063 553 108

 

Sankalpa – Kako ostvariti želju:

Ako ti se ovaj program sviđa i ako i najmanje želiš da ideš sa nama a imaš neke prepreke ka tome (vreme, novac i slično), KLIKNI OVDE i posej „seme promene’. Iznenadićeš se kako će to seme u tebi rasti ka sopstvenom ostvarenju.

Svako ko mi se obrati putem ove sankalpe, dobiće BESPLATNO pisano uputstvo na mail adresu i CD za primenu Ostvarenja. Takođe, razmotriću mogućnost posebnog popusta (ukoliko postoje zaista jaki razlozi).

Šokiraćeš se rezultatom!

Klikni i dopusti da ti Univerzum pomogne u ispunjenju želje…

JogiF