Joga u Antaliji 2016.

Kategorija:

 

Konjalti plaža

Godinama idemo na joga letovanja na Krf. Vreme je bilo da proširimo ponudu. A nismo mogli naći bolje mesto jer je Antalija biser Turske sredozemne obale! Tu imamo sve: božansku klimu, divno čisto more, predivne plaže, odlične hotele i mesta za šoping; five in one!

Bio sam jesenas da obiđem i hotel i plažu i mesto za vežbanje. Sve petice!

Pošto je Antalija jako vruća, sezona počinje već u aprilu/maju, stoga idemo već početkom juna: 01. – 10. juni 2016.g.

Hotel Sava, Antalija

Hotel se zove SAVA (klikni za slike) i odličan je. Ima i bazen i bazenčić za decu a nalazi se na manje od 200m od čuvene Konjalti plaže (Konyaalti)! Sve su sobe sa tri ležaja a u njima može biti jedna, dve ili tri osobe. U cenu aranžmana uračunat je i polupansion koji se sastoji od doručka i večere – Švedski sto.

Park, AntalijaOdmah pored hotela (prema moru) je vrlo lepo sređen park (jer je u blizini zgrada opštine Konjalti), gde možemo posle podne vežbati na travnjaku (vidi sliku). Preko puta i pored hotela su prodavnice sa svim što nam je potrebno a na 200m na sever je Ataturk bulevar, gde prolaze autobusi u svim pravcima. Na 20-tak minuta peške je ogroman tržni centar Migros. Grad je udaljen oko 5km i odlično povezan autobusima (svakih nekoliko minuta).

Satelitski snimak, KonjaltiPogledajte samo satelitski snimak (klikni na mapu za uveličanje); da ne poverujete! Imate i Street view na https://www.google.rs/maps . Samo ukucate: Sava hotel Antalya i ubacite onog čovečuljka na mesto hotela i – prošetate se od hotela do plaže J. A pogledajte fotografiju Konjalti plaže sa ogromnom planinom Taurus u pozadini.

A evo i kratkog video snimka koji smo napravili u pre desetak dana (novembar 2015.) kada smo išli da vidimo kako to sve izgleda „u stvarnosti“:

Joga u Antaliji 2016. Radost – Zdravlje – Provod!

 

Grad AntalijaBio sam i u gradu Antaliji. To je ogroman grad od ok 2 miliona stanovnika. Tamo ima sve što ima Turska: i stari grad za razgledanje i hiljade prodavnica i odlični restorani….

Aranžman obuhvata:

  • Prevoz avionom na relaciji Beograd – Antalija – Beograd, sa presedanjem u Istanbulu sa dozvoljenim prtljagom od 20 kg i 8kg ručnog prtljaga, po osobi;  
  • Transfer od aerodroma u Antaliji do hotela „Sava“ i nazad do aerodroma.
  • Smeštaj u hotelu u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.
  • Polupansion, doručak i večera, („Turski sto“ smiley).
  • Dva kursa joge: Tao joga® (jogi Fabijan) i Hatha joga (Ana Niković).
  • Kurs joga disanja-pranajama (jogi Fabijan).
  • Školu meditacije (jogi Fabijan).

Cene su detaljno predstavljene na donjoj tabeli (Klikni na tabelu za uveličanje):

Cenovnik

 

Plaćanje aranžmana se vrši u visini od 30% prilikom rezevacije a ostatak na dvadeset dana do polaska, na žiro račun:

Centar Sombor

kod Raiffeisen banke, 265-2510310000701-14i to po prodajnom kursu, ili u gotovom u Joga Centru, a po prodajnom kursu evra na dan uplate.

Uplate iz inostranstva su moguće putem PayPal-a (mail adresa: preuzmi@joga.rs ), Wester Union-a ili putem deviznog računa Joga Centra Sombor (ovo poslednje je skupo pa se ne preporučuje):

RAIFFEISEN BANKA AD

BEOGRAD, RS

FABIJAN PERISKIC

IBAN: RS35265022000000749687

SWIFT CODE: RZBSRSBG

Uplatom celokupnog aranžmana do 31.12.2015. ostvarujete popust od 10%; a uplatom celokupnog aranžmana do 31.03.2016., ostvarujete popust od 5%.

Aranžman se može platiti i 60% pre puta a 40% posle puta do kraja 2016.g. na rate, prema dogovoru ali je tada aranžman skuplji za 10%.

Orijentacioni raspored dana je:

6,30- 7h pranajama i meditacija na obali.

7 – 8:00h Tao joga®

09 – 18,30h slobodno.

18,30 – 20h kurs Hatha joge

20 – 21h Večera

21h – 21:45h Škola meditacije.

Program putovanja:

1.dan. Sastanak na aerodromu Beograd (Nikola Tesla) u 09h. Poletanje aviona kompanije Pegasus za Istanbul u 11:10h. Presedanje na aerodromu Sabiha Gokčen i poletanje za Antaliju u 14:45h i sletanje u 16:05h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela.

2-9 dan. Boravak u hotelu sa polupansionom (doručak i večera).

10. dan. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma i poletanje za Beograd u 06h i sletanje u Beogradu u 10:30 (presedanje i Istanbulu).

Kraj programa.

Planiramo i jedan fakultativni izlet do vodopada Duden koji se nalazi na drugoj strani grada kao i posetu starom gradu (razgledanje i šoping).

Vodopad Duden

Cena putovanja ne obuhvata:

  • Avio takse za odrasle i decu preko 5 godina su 48€. Za decu od 2 do 5 godina aerodromska taksa je 38€. Deca do 2 godine ne plaćaju taksu. Aerodromske i ostale takse se takođe plaćaju najkasnije 20 dana pre poletanja i nisu obuhvaćenje popustima.
  • Izlete
  • Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali je preporučljivo) – oko 1000din.

Ako ste zainteresovani za ovo letovanje, ispunite ovaj UPITNIK. On ne obavezuje ni vas ni nas sve dok se ne uplati rezervacija.

Pravila odustanka (sem u opravdanim slučajevima kao što su smrt, bolest i sl i ako putnik ne može da nađe zamenu): U slučaju odustanka na šest i više meseci pre puta, povraćaj je 50%; pet meseci 40%, četiri meseca 30%, tri meseca 20%, dva meseca 10% i odustanak na mesec dana pre puta, putnik nema pravo na povratak uplaćenog novca.

U vezi daljnih detalja pisati na antalija@joga.rs ili zvati na telefone 025 43 20 60 i 065 21000 70.

Jogif