Kurs Lebdeće (Aerial) joge

Kategorija:

Ana

Lebdeća joga® – koja se još naziva i antigravitaciona i vazdušna joga (aerial yoga, antigravity yoga ) i sl. – je u velikom usponu jer kombinuje joga položaje (asane), regenerativne poze, razne vežbe koje jačaju telo i uvećavaju fleksibilnost, te fitnes i akrobatiku.Đole

Joga centar Sombor je opet pionir u otkrivanju novih načina vežbanja i upotrebi pomagala koja olakšavaju izvođenje položaja, uvećavaju telesne i mentalne dobrobiti, unose radost i povećavaju kvalitet života. Otvaraju put ka – Sreći. Aerial jogu vežba i naš čuveni teniser Nole (vidi sliku).

Koncept obuke Lebdeće joge®je taj da se održava u dva modula, po dva vikenda (subota i nedelja). Tokom Modula I, steknu se osnovna znanja i korišćenja ležaljki, te se uče stojeće i sedeće asane. U Modulu II uče se ležeći i obrnuti položaji te akrobatika.Obrnuta

Za ovaj Kurs 2 in 1, smo spojili oba modula zajedno jer se pokazalo da je mnogim polaznicima teško dva puta putovati.

Dakle, ovaj Kurs 2 in 1, se ovoga puta održava od 25. i 26. septembra 2021.

Ipak, oni koji dolaze „iz daleka“ trebali bi stići već u petak uveče jer porogram počinje već u 09h (subota).

Kurs vodi iskusni joga trener i trener Lebdeće joge – Ljiljana Ostojić.Ana visi

 

Diploma

Polaznici kursa dobijaju ili Međunarodne diplome (vidi sliku) ili certifikat da su prisustvovali Kursu. Do sada je Kurs pohađalo oko 90 polaznika iz 10 zemalja, u 14 kurseva, od čega je 84-voro dobilo diplome.

Cena Kursa je 200€. Obavezna uplata rezervacije od 30%. Ostatak se plaća na licu mesta, pre početka Kursa. Za uplate celog Kursa do 31.08.2021. polaznici dobijaju popust od 20% (40€) a za uplatu celog Kursa do 15.09.2021. dobija se popust od 10% (20€) Postoji i mogućnost plaćanja na rate. Jedna je da odmah započnete mesečne uplate (prema svojim mogućnostima). Druga je da platite 60% (120€) do početka Kursa a ostatak (eventualno zajedno sa opremom koju kupite) na mesečne rate čekovima građana (visina rate – dogovor). Treća mogućnost je da platite 60% do početka kursa a ostatak na rate uz priznanicu o dugu (visina rate – dogovor).

Za polaznike sa strane obezbeđen je smeštaj u Joga centru. Cena noćenja sa doručkom u jednokrevtnoj sobi je 15€ a u dvokrevetnoj 12e. Za smeštaj u sali sa doručkom je 10€. Svaki polaznik može i sam naći smeštaj/ishranu prema svom izboru.

Oprema: Za polaznike Kursa postoji kompletna oprema u Joga centru a polaznici imaju veeeliki popust (i do 50%) i mogu kupiti za sebe i/ili svoje joga centre  KOMPLET OPREMU.

Uplata:

Dinarske uplate na račun Joga centra Sombor:

RAIFFEISEN BANKA AD,

Joga Centar Sombor

Rn br 265-2510310000701-14 i to po prodajnom kursu evra na dan uplate.

Može se platiti i u gotovom u Joga centru

A evo i podataka za plaćanje iz inostranstva:

1. Za polaznike iz Hrvatske je najzgodnije jer mogu platiti u kunama na moj račun u Hrvatskoj (po prodajnom kursu evra na dan uplate):

PRIVREDNA BANKA ZAGREB – Tekući račun u kunama

FABIJAN PERIŠKIĆ

SAMKA RADOSAVLJEVIĆA 24

25000 SOMBOR, SRBIJA

HR28 2340 0093 2184 4352 6

SWIFT adresa (BIC) Privredna banka Zagreb d.d.: PBZGHR2X

2. Polaznici iz drugih država mogu platite putem PayPal-a (mail adresa je preuzmi@joga.rs i u toj verziji ja plaćam proviziju), ili Wester Union-a (Periškić Fabijan, Sombor, Serbia, Samka Radosavljevića 24) – vi plaćate proviziju, ili putem banke (najskuskuplja verzija, banke naplate proviziju i vama i meni):

RAIFFEISEN BANKA AD

BEOGRAD, RS

FABIJAN PERISKIC,

SOMBOR, SAMKA RADOSAVLJEVICA 24

IBAN: RS35265022000000749687

SWIFT CODE: RZBSRSBG

Pravila odustanka: U slučaju odustanka na 30 i više dana pre početka Kursa, vraća se 50% uplaćene rezervacije/uplate. Do sedam dana pre Kursa vraća se 25% od uplaćenog iznosa. Na 7 i manje dana od početka Kursa uplaćena rezervacija/uplata se ne vraća sem ako polaznik ne nađe zamenu. Inače, rezervacija se uračunava u cenu.

Kontakt: 025 432 060, 065 21000 70lebdecajoga@joga.rs

Bez obzira da li ste samo znatiželjnici ili ste odlučili doći na Kurs, ispunite donji UPITNIK (koji ne obavezuje ni mene ni vas sve dok ne uplatite rezervaciju):

 

Jogif