Radionica: Tantra - Orgazam sa Svemirom

Kategorija:

1a-Tantra-JogiF

~ Da se seks bude – meditacija ~

Najveći broj ljudi poznaje samo jednu dimenziju seksa: uzbuđenje, napetost i… – pražnjenje. To nije ni „s’ od seksa. Seks nam je dat da bi se „vrsta’ održala i razvijala… ali to je njegova samo materijalna dimenzija. Postoji jedna mnogo važnija: kroz seks nam je dat ključ večnog života….. Korišćenjem energije seksa je najbrži i najlepši način duhovnog rasta. Sekse je prečica ka Prosvetljenju.

Ukoliko te – ipak – ta prečica ne odvede do Prosvetljenje (spoznaje svoje prave prirode), ostaje – dobar seks. Dakle, nema štetete, hahaha!

O tome imaš puno na ovoj stranici (klikni i pročitaj, preporučuje se):

Tantra joga

Tantra je joga Života

Tantra je joga Ljubavi 

Tantra je joga Spasenja

2-Tantra-JogiF3-Tantra-JogiFVeć sam držao Tantra radionicu u Zemunu 2011. (vidi slike) ali sa ograničenim rezultatima jer nije bio omogućen smeštaj i „vežbanje’ za parove.

Sada ćemo pokušati unaprediti i osavremeniti ove radionice i omogućiti polaznicima da prate Radionicu od kuće (a i da „vežbaju“ kod kuće).

Dakle, zaista, Tantra nije misterija kao što se misli. Kao što ja kažem: „U srcu Tantre je Ljubav’. Ako imaš „a loving partner’ (partnera koga voliš), 2/3 posla je urađeno. Ako nemaš spremaj se kada se on/a pojavi….

Radionica je posebno korisna za parove i zato ćemo ovu probnu ON-LINE radionicu dati besplatno upravo za njih. Naravno ne proveravamo da li je to stvarno vaš partner (ali može stvarno da postane :-)).

Vrlo je korisna i za muškarce jer mogu savladati tehnike odlaganja ejakulacije, što je jedan od glavnih prepreka na putu Kosmičkog orgazma i dobrog seksa. Vrlo je poučna i za žene jer se nauče opustiti i – uživati. Nauče put u trajni orgazam.

Ali, za život treba hrabrosti. Za Tantru treba hrabrosti. Seks je početak, nije kraj. Ali ako propustiš početak – propustio si i kraj.

Pa, onda – šta se čeka? Pozovi i rezerviši mesto (ima ih samo još nekoliko).

KADA: petak, 28. februar 20 – 21h; subota, 01 mart, 09 – 12h i nedelja, 02 mart 09 – 11h.

GDE: www.ooVoo.com (moj nick name je tantric1).

KO: Radionicu vodi Jogi Fabijan.

CENE: Free (za deset parova koji se prvi jave).

INFO: 025 432 060, 065 21000 70, Prijave: tantric@joga.rs

 

Okvirni raspored rada4-Tantra-JogiF

Petak, 28. februar

20 – 21 Početak (provera veza), upoznavanje, Vođena meditacija „Voli sebe’

Subota, 01. mart

09,00 – 9,45h, Ko nisam ja?

Pauza

10,00 – 10,45h, Ko sam ja

Pauza

11 – 12 Bajka o Tantri i pripremne tehnike i O.S.M.E.H.

Nedelja, 02. mart

5-Tantra-JogiF

09,00 – 9,45h Iskustva

10 – 11h Eksplicitne Tantra tehnike

JogiF

 

~ U srcu Tantre je Ljubav ~