Sretna vam i mirna nova 2013!

Kategorija:

653e-Jogif-jogifOvo vreme oko 2012. nosi veliki potencijal za Duhovni rast ali i rizik depresije i samodekstrucije. Ispostavlja da se dilema stara koliko i čovečanstvo bliži svome (neočekivanom) raspletu: Svako sam bira da li će u Raj ili u pakao.

Ova 2012. i godine oko nje će zaista biti „Kraj sveta’ za one izgubljene u mislima, izgubljene u materiji spoljneg sveta a odskočna daska za Prosvetljenje za one koji se okreću prema unutra, koji se bude.

I šta sada? Pa, budi se! Promene koje se već duže dešavaju i koje ja mogu lepo da osetim sastoje se u tome da su „ludi sve luđi’ a mirni sve mirniji, nemirni sve nemirniji, tihi sve tiši. Pošto se simultano ili naizmenično nalazim u oba stanja, vidim da sam u nemiru sve nemirniji (posmatrajaći svoj „nemir’ vidim sve veću potrebu za mentalnim stimulansima, informacijama i angažovanju…) a da sam u miru sve mirniji (lako kao nikada ostajem dugo u stanju unutrašnje Tišine). 653b-Planeta-jogifI to se menja i raskorak raste iz dana u dan i može se oćekivati ubrzanje tog raskoraka.

Za sve one koji se odluče da URADE NEŠTO, da nauče makar osnove i žele da se pripreme za moguće promene, koji hoće da iskoriste ovu neponovljivu mogućnost za Buđenje, pripremio sam mali

KURS TIŠINE (za više detalja o sadržaju kursa KLIKNI OVDE!)

KADA: Svakog utorka od 20 – 21h

GDE: Joga Centar Sombor, Samka Radosavljevića 24

CENA: SAMO 500,oo din mesečno.

INFO: 025 432 060, 063 553 108, email: sretna2013@joga.rs

„Uđite na uska vrata..i. tijesan put…malo ih je koji ga nalaze’ Matej, 7 : 13, 14

Jogif