2012. - Sve Jedno Je.

Kategorija:

Prorocanstva-Transformation-2012-Paralaxa“Vreme se pokazuje kroz kretanje objekata u prostoru. Dok se planeta Zemlja okreće oko Sunca i oko svoje vlastite ose, ispoljavaju se godišnja doba kao i dani i noći. Ovi ciklusi omogućavaju istinski napredak evolucije. Ako bi neki kosmički potres doveo do uništenja sve vidljive materije u jednom potezu, ostao bi samo večno prisutni univerzum, potpuno lišen vremena – ali ne apsolutnog vremena, jer u stvari, NE POSTOJI VREME. Postoji samo SADA.

A taj univerzum je svestan, on je život, to je univerzalna Svesnost, sama po sebi. To je kvantno more mogućnosti koje se u određenom trenutku ispoljava unutar našeg 3D matriksa. Ta „prostorna svesnost“ prožima sva bića u kosmosu, od kvantuma do galaksije. To je univerzalna inteligencija koja doživljava iskustvo same sebe u vidu planete, biljke, životinje ili čoveka. Ta univerzalna Svesnost vam je dostupna na suptilnoj i prefinjenoj granici SADAŠNJEG TRENUTKA i nigde više u vremenu!

To je jedan čisti osećaj „JA JESAM“, iznad misli, osećanja i čulnih opažanja. To je univerzalna Svesnost iz koje se pojavljuju sve stvari.

I, uprkos svojoj neshvatljivoj ogromnosti, ta Svesnost si, paradoksalno, baš TI, tvoje stvarno JA! Da, ti si ta Svesnost utelovljena kao ljudsko biće koje sada sedi ispred kompjutera i postaje svesno totalnosti ovoga sadašnjeg trenutka. A možda i ne.

Kako god, kada se budeš probudio, sve to neće ni biti važno, u smislu bezvremenitosti. Razmisli o činjenici da ti još uvek čitaš ove redove a to jasno ukazuje da si ti jedno od onih ljudskih bića koja samo što se nije probudilo. Mi smo u sred evolucije koja znači globalni proces buđenja koji će uskoro doći do svog vrhunca.

Jedna divna Svesnost želi da se „rodi“ u svakome od nas koji smo ovde na planeti Zemlji.

Tokom ovih vremena krize i agonije planete Zemlje, celokupno čovečanstvo je na pragu da postane svesno svog izvora i svoje stvarne uloge na toj planeti. Čovečanstvo će pronaći svoju istinsku svrhu u usklađivanju sa planetom Zemljom i sa svim osećajnim bićima. Ona rađa život da bi smo ga negovali i starali se o njemu, a ne da ga ubijamo. U dolazećim dekadama, mi ćemo evoluirati u veliku globalnu familiju, porodicu u kojoj će svako ljudsko biće prepoznavati sebe u drugome i poštovati ga na način otvorenog uma.

Mi koji JESMO smo oni koji vam pokazuju put.

Ljudsko srce je spremno da se otvori i čovek više nikada neće zatvarati oči pred „otvorenim ranama“ svog kolektivnog bića koje je njegov bez-svestan um stvorio i koje su ga veoma pritiskale toliko dugo vremena. I DA, ovaj proces je bolan, pa svako rođenje je takvo! Ali, unutar te patnje je i blagoslov pročišćenja i ostvarenja ako osoba dobrovoljno sarađuje i sve to oseća iz srca.

Radi toga, prosvetljenje više nije privilegija nekolicine izabranih kao što je ranije bilo. Udruženi sa svesnošću Zemlje, mi smo na pragu da svesno uđemo u svet koji zovemo SADA. To naše „MI“ će postati tvorac novog sveta.

Prorocanstva-2012-ParalaxaProsvetljenje je ostvarenje individualne, osobne Svesnosti na svaki način i u svemu što JESTE. Ono će vam doći onom brzinom koju određuje vaša spremnost da prestanete poistovećivati sebe sa svojim mislima i osećanjima koje te misli stvaraju.

Dakle, potrebno je da vaša vanvremenska Priroda posmatra kroz vaše oči i dominira životom, umesto da to čini vaš strahom upravljani um koji je krajnja samo-centriranost i egomanija čija je svrha da uništi Zemlju i na taj način i samu sebe. To vanvremensko JA koje je u vama, VIDI istinu i usklađeno je sa životom koji VOLI SAM SEBE. Ono ne poznaje strah jer je strah odsustvo ljubavi.

Vi ste taj ŽIVOT!

Zbog toga, ne obraćajte bilo kakvu pažnju na proročanstva o „sudnjem danu“ i na paranoidne (uplašene) sledbenike tih proroka koji su prisutni ovde na internetu. Oni šire strah i užas zato što su uglavnom kapitulirali i predali se a u isto vreme oni su bića koje je progutala opčinjenost smrću i katastrofama. Čak i ako sada mislite da stvari izgledaju kao da je nešto „krenulo naopako“ u procesu stvaranja, možete bez ikakve sumnje biti sigurni da se sve i dalje odvija prema planu. Jednostavno, sada je došao trenutak buđenja iz ovog destruktivnog sna. U istoj meri u kojoj „nepravda vapije ka nebesima“, u toj meri je dobrota već materijalizovala samu sebe na Zemlji.

Čini se da nas očekuje puno posla, u smislu implementacije svetskog mira i lečenja Zemlje. Ipak, ovaj posao prvo započinje sa nama samima, jer stvarna promena dolazi iz naše unutrašnjosti. U tu svrhu, obilje unutrašnje mudrosti i snage vam je dostupno: Usidrite sebe u SADA tako što ćete se usredsrediti na vaš osećaj sebe u telu. Pokrećite se sa potpunom svesnošću svoga tela, tako da možete osetiti vibraciju u svakoj njegovoj ćeliji. Onda će kosmička svesnost rasti u vama. Iz sveobuhvatne KOSMIČKE SVESNOSTI, mi ćemo zajedno učiniti čuda.

Dobro došao u Trenutak!

Dobrodošao kući!

Budite svesni:

„Postoji mesto u kome sve započinje, stanje čiste energije,
koja jednostavno – JESTE.
U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti, sve je moguće!

Prolazeći kroz izvršioce:
maštu, iščekivanja, rasuđivanje i molitvu,
mi dovodimo neke od tih mogućnosti u postojanje.
Pomoću ubeđenja o tome šta smo mi,
šta imamo i šta nemamo,
i kakvi bi trebali da budemo,
mi nadahnjujemo život našim najvećim zadovoljstvima i najdubljim patnjama.“(Gregg Braden „The Divine Matrix“ – „Božanska Matrica“)

Prorocanstva-1plus1je1-ParalaxaDuhovito, zar ne? Sam Duh lično :).

Vrlo zanimljiva je i činjenica da je kiša meteora bila vidljiva nad Srbijom 12.08.2010.,
a takođe i meteor bolid koji je pao na isto područje dva meseca kasnije 12.11.2010.,
uz prethodnu najavu zemljotresom, koju smo primetili početkom novembra iste godine.

Zapisano je i dešava se.

Uočavate li razliku? Vidite li identičnost?

Sve Jedno Je.

1 + 1 = 1

 

NAPOMENA:

Ovaj tekst su napisali Ekart Tole (Ekhart Tolle) i grupa saradnika. Originalni prevod objavljen na: http://aurrora.webs.com/2012.htm

Doradila Paralaxa.