21.12.2012. - 'Početak sveta'!

Kategorija:

616-7a-Uroboros-jogifPo svemu sudeći priprema se finale Kosmičkog poduhvata ‘Uroboros’, zmija će najzad uspeti da pojede svoj rep: Kosmos postaje Svesan sam sebe. Ova naša Planeta se budi. Da li će se probuditi baš tada ili koju godinu (deceniju) kasnije nije ni tako bitno.

Koliko čovek za sada zna, u Svemiru ima preko 1.000.000.000 (sto milijardi) galaksija, svaka sa preko 100.000.000.000 (sto milijardi) zvezda. Uopšte ne znam koliki je to broj zvezda. E, sada sve te zvezde puta desetak planeta. Koliko je to? Uff!

Bilo bi strašno neobično ako ima još ovakvih ili sličnih formi života u Svemiru a još neobičnije ako smo – sami. Možda smo stvarno Centar i možda je ovo prva forma Svesti koja je postala svesna same sebe….

Ovako ili onako, dok je čovek stigao do ovog nivoa Svesnosti prošao je NEOPISIVU PATNJU! Neću da hranim vaše ‘telo bola’, ali pokušajte na čas zamisliti, sve ratove, gladi, bolesti, kuge, mučenja, smrti…. Nezamislivo!

Ono što je meni još teže za razumeti je da je čovek prešao sav taj ‘Put patnje’ i umesto da sada USKRSNE – sedi u grobu (sedi i gleda TV, hahaha!).616-7b-logo-jogif

Već skoro četiri godine pišem o tome da 21.12.2012. nije kraj sveta, da to nije nikakav ‘fizički događaj’ nego da se radi o ‘duhovnom događaju’. Još 2008. u uvodnom članku ‘Iz straha u ljubav’ na mojoj stranici http://2012.rs sam napisao da su Maje taj dan zvale ‘Dan stvaranja’.

Međutim, razni mešetari, egzibicionisti i – mogu slobodno reći – varalice koriste taj datum za svoje egoističke ciljeve.

Glas koji mi je početkom maja ove godine ‘dojavio’: ‘Dirigovani haos’ me je u potpunosti uverio u tačnost mojih predviđanja.

Međutim. Međutim, za neke ova 2012, već jeste ‘kraj sveta’ i za još veći broj njih će sve više biti jer ona (i godine posle nje) donosi takve promene u kojima je nemirnima sve teže (pa će se povećavati broj depresivnih i samoubistava) a mirnima je sve lakše, sve su mirniji (tesna su vrata…).

616-7c-new-earth-jogifDešava se, eto, to da će 21.12.2012. za neke ipak biti ‘kraj sveta’ a za neke ‘početak sveta’, sami odlučujemo, mi smo sudije tog ‘Strašnog suda’.

Dakle, IZBOR JE NAŠ! Sam/a odluči hoćeš li u nemir ili u  MIR (Klikni za TEHNIKU). Živimo u najbolje moguće vreme. Ovakva se prilka neće ponoviti milionima godina.

Zato dočekajmo NOVU ERU, RADOSNOG I TIHOG SRCA.

Novo nebo (nova svesnost) rađa Novu zemlju.

Jogif