SRETNA VAM I MIRNA 2012!

Kategorija:

616-4a-Sretna-novaOvo nije kurtoazna čestitka; ovo je APEL-ČESTITKA. Ona je apel svakome ko želi dobro sebi, svojima i svima, i ovoj našoj Planeti, da se okrenu sebi, da se okrenu miru.

Više nego ikada, u 2012. će vam trebati mir. Ono što um ne može niti da razume, niti da prihvati (jer to je njegova smrt), je da se mir nalazi u ne-umu; mir se nalazi između dve misli. U tom prostoru između misli, u toj untrašnjoj Tišini je SPASENJE.

Samo bez straha, bez krivice, bez uznemiravanja, strepnji, tuge… možeš dosegnuti Novo nebo (novu Svesnost) koja će stvoriti Novu zemlju.616-4b-Sretna-nova_copy_copy Pokušaj da priglriš neizvesnost, da se ni ne pitaš kako će se odvijati ova tranzicija…. ‘Neka bude volja Tvoja’.

Moje proročanstvo od pre dve godine da se kriza ne popravlja i da se neće popraviti se, na žalost, ostvaruje: urušavaju se i dalje će se urušavati te ogromne ego strukture (euro, EU… a posle će i sam novac). Posledica transformacije Svesti kod pojedinaca čini da su nemirni su sve nemirniji a mirni sve mirniji, ludi sve luđi a tihi sve tiši.

Zato budi se! Tvoja jedina briga je stanje tvoje Svesnosti, neka ti ova nova godina bude godina uskrsnuća i večne radosti! A da li će ti biti godina pada ili uskrsnuća zavisi od tebe; pakao ili raj – izbor je tvoj.

JogiF