Naslovna

Kategorija:

Na ovo „mesto“ ste najverovatnije došli putem mog članka Dok je starenje neminovno, patnja u starosti je – izbor ili možda nekim drugim putem ali ste, svakako, na pravom mestu J!

Dakle, decembra 2021.g. održan je Kurs za učitelje meditacije. Tokom deset večeri polaznici su dobili dvanaest tehnika vođenih meditacija, kako za primenu na sebi, tako i za podučavanje i primenu vođenih meditacija drugima. Svakoj od tih tehnika prethodilo je uvodno, pripremno duhovno učenje.

Ti časovi su bili snimani i snimci su postavljeni na YouTube i pristup njima je „po pozivu“ tj. snimke može videti samo onaj ko ima „pristupni link“.

Sem pristupa ovim linkovima (ukupno deset), polaznici dobijaju i GRATIS dva terapijska opuštanja po sopstvenom izboru, dve joga nidre („joga spavanje“) i dve šavasane („joga opuštanje“).

I, naravno, dobijate međunarodno priznatu Diplomu učitelja meditacije!

 

Sve to za SAMO 9.900din (Stara cena 12.000din)!

 

PORUDŽBINE: na telefon +381 65 21000 70 ili na mail: f@joga.rs ili WhatsApp FABIJAN PERISKIC

PLAČANJE: na tekući račun u Srbiji, ili na račun u Hravatskoj ili na PayPal itd. (detaljne instrukcije nakon porudžbine).

 

PORUDŽBINA KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT

Ukoliko nekome izbolje besplatnih učenja i tehnika iz članka Dok je starenje neminovno, patnja u starosti je – izbor – nije dovoljno, postoji mogućnost individualnih konsultacija i/ili privatnih on – line časova i to:

Jedan čas (45minuta)                     10€

Sedam časova                                  50€

Deset časova                                    80€

 

Jogi Fabijan