Najbolja sala u gradu

Kategorija:

1a-Izdavanje-sale-jogif

Joga Centar Sombor je ‘Ulaz u Totalno zdravlje‘ jer se holistički bavi zdravim životom.

Sala Centra je građena specijalno za potrebe joge i sličnih sportsko-duhovnih aktivnosti. Akcenat je bio na specijalnom podu koji ima izolaciju i ispod i iznad betona. Pod je napravljen od posebnog laminata za javna mesta a postavljen je na izolaciji od filca.

U Sali postoji oprema za jogu, pilates, fitnes i sl. kao što su prostirke, ćebad, jastuci, lopte itd. Sala ima ozvučenje i lap-top za puštanje muzike. Centar ima i projektor i platno za emitovanje sadržaja sa lap-topa.

U Centru postoje dva kupatila (žensko i muško) i svlačionicu/čekaonicu sa podnim grejanjem. Ceo Centar se greje na gas i to 24h dnevno, 7 dana u nedelji.

Većina termina je uvek zauzeta (/joga, tai či, yogish, ples...) ali se pojavilo nekoliko slobodnih eksluzivnih večernjih termina dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 19:30 – 22:30h, u koje mogu doći po dva treninga.

Sem toga na raspolaganju su prepodnevni termini od 09 – 14h svaki dan (nakon jutarnje joge, 08 – 09h).

Sve grupe i aktivnosti imaju iste uslove: zakup sale se plaća u visini od 1/3 prihoda koji „ubire’ dotična aktivnost. Dakle, 2/3 treneru, 1/3 Centru.

Sem ovih redovnih aktivnosti, sala Centra je na raspolaganju za seminare, radionice, prezentacije i slične aktivnosti. Za to je sala na raspolaganju subota i nedelja od 08 – 16h. Cena zakupa za ove aktivnosti je 50€ za oba dana (može i samo jedan dan, pola cene).

jezeroSem sale korisnicima je na raspolaganju i bašta Centra, kada vremenski uslovi dozvoljavaju.

 

 

KONTAK: Fabijan Periškić, 025 432 060, 065 21000 70,

ADRESA: Sombor, Samka Radosavljevića 24 

MAPA (Klikni).

mail: zakup@joga.rs

D O B R O D O Š L I !

smiley