NAVIKE KOJE UTISKUJU PODSVEST

Kategorija:

Tajna-Tajne-KarmaNAVIKE KOJE UTISKUJU PODSVEST

Postoje navike koje, kada ih usvojimo, veoma pomažu proces Ostvarenja. One vam pomažu da utiskujete podsvest i kada niste u sesiji.

Zakon Karme

Šta je zakon Karme? Jedno od najjednostavnijih način da se taj zakon opiše jeste da se misli i želje koje šaljete drugima vraćaju vama. Kako to radi?

Ako imate snažan bes ili uvređenost prema nekome, vi imate vizualizaciju povrede i mržnje prema toj osobi. Ti osećaji imaju emotivni naboj i – pogađate! Utiskuju se u podsvest!

Kada je podsvest jednom utisnuta sa tim štetnim povređujućim vizualizacijama ona je isprogramirana da ostvari takve povređujuće situacije. Ali, kao što se sećamo, podsvest nije logična i niti zna niti brine kome su te misli namenjene. Vaša svest zna to logički, ali je podsvesti to potpuno zakriveno. Podsvest jednostavno radi na ostvarenju tih misli i osećanja.

Želeći zlo drugima – nanosimo zlo sebi! Izbegnite taj dvosekli mač.

Isto važi i ako drugima želite dobro. Utisnete podsvest dobrim željama prema drugima a one se ostvare vama!

Dajite i primajte

Tajna-Tajne-dajJedna od navika koja pomaže proces Ostvarenja je davanje od onoga što želite primiti.

„Dajite, i daće vam se… (Jevanđelje po Luki, 6:38)

Kako to radi i kako možete dobiti više onoga čega više dajete?

Sećate se dela knjige o usađenim pretpostavkama i fiksacijama. Hajde da vidimo kakva je usađena pretpostavka u „ne-davanju“:

Kada ne dajete, vi govorite svojoj podsvesti da biste želeli da sačuvate to za sebe. Govorite svojoj posvesti da nema dovoljno. Govorite podsveti da nema izobilja. Utiskujete podsvest nestašicom. To šteti procesu Ostvarenja u onom delu u kojem ne dajete, bilo to bogatstvo, ljubav ili nešto treće.

Snaga puštanja……

Tajna-Tajne-Let-go

Nastavak možete čitati u našem SHOP-u

 


Gornji tekst je poglavlje iz knjige Tajna Tajne, autora Jogija Fabijana objavljene 2008. godine ekskluzivno na sajtu joga.rs u nastavcima svake dve nedelje. Ostala poglavlja iz knjige Tajna Tajne možete pročitati na http://www.joga.rs/download/tajna-tajne

Knjigu i prateći DVD možete naručiti na sajtu Joga Centra Sombor