SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA

Kategorija:

SVESNI POSTUPAK OSTVARENJA
806b-TajnaTajne-Egipatska-grobnica
Videćemo sada koji su koraci neophodni da bi postupak Ostvarenja započeo. Ipak, važno je naglasiti da je lako znati potrebne korake ali da je važnije da se pravilno izvode.

Moram naglasiti da je preciznost u izvođenju postupka od ključne važnosti. Molitve i rituali moraju biti izvođeni sa krajnjom preciznošću.


Ostvarenje
nije mehanička stvar. Naprotiv, emotivna (energetska) komponenta je suštinska.

Mnogi od nas provode puno vremena u dnevnim sanjarijama ili molitvama pred spavanje. Ti plitki postupci retko daju rezultat. Stoga je vrlo važno zapamtiti da

„Uspešno Ostvarenje traži snagu volje!“

Izrazite veliku snagu volje u visokokvalitetnom procesu Ostvarenja i ispunjenje želja će vam prilaziti bez napora. Ukoliko započnete mlako, bez obzira koliko svesnog napora uložite rezultati će biti minimalni ili kratkoročni.

Cilj postupka je da harmonizujemo svest, podsvest i Biće (to sam nazvao Trojka). Taj proces „svrstavanja“ te tri jedinke se ponekad naziva „poravnanje“, termin posuđen iz astronomije za pojavu kada se Sunce, Mesec i Zemlja nađu u jednoj liniji. Kao što će se desiti 21.12.2012…….

Nastavak ovog poglavlja možete čitati u našem SHOP-u

 

 


Gornji tekst je poglavlje iz knjige Tajna Tajne, autora Jogija Fabijana objavljene 2008. godine ekskluzivno na sajtu joga.rs u nastavcima svake dve nedelje. Ostala poglavlja iz knjige Tajna Tajne možete pročitati na http://www.joga.rs/download/tajna-tajne

Knjigu i prateći DVD možete naručiti na sajtu Joga Centra Sombor